Doğrudur ama 2 sene önce dokunmadan haki aktarmayla ilgili hiçbirşey öğrenmemiştiBu dediğin p.up'ın temelleri zaten o 2 yılda atıldı. Yani luffy hakisiz dönüpte udon da çoşmadı.
Ben Luffy ye birşey demiyorum zaten herif gerçekten güçlü ve kapasitesinide aşıyor ama Zoro hem kılıç hem haki eğitimi alıyor ve gerçek bir fight görmedik Zoronun gücünü ve yorulup yara alacağı bir fight sonunda uzun uzun konuşmaya niyetim var zatenHayır şuan mangada yaşanan bir olayı söylüyorsun ve bunu kabul ediyorsun. Mantığından ayrı bir şekilde Luffy 2 gün içinde bir power up aldı mı? Luffy her arcta kat be kat güçleniyor mu? Bu da demektir ki Luffy tayfadaki herkes ile arasında ki farkı açtı.
Senin vereceğin örneğe gelirsek zamanında Zoro Mihawk'tan eğitim alırken Luffy direk olarak Kk'nin sağ kolundan Zoro'nun gelecekteki konumundan eğitim alıyor. Onun üzerine iki karakterinde aldığı p.upları bir düşün. Sonra aralarındaki normal farkı düşün. Bunu objektif olarak yaptığında Luffy'nin nasıl bir canavar olduğunu görürsün zaten.
Arkadaş maddesini o arc için yazmış bende yorumumu o arc için yazdım abes birşey yok orda hocamBunu ancak Thriller Bark için geçerli sayabiliriz.
İnan bana, tek bir zaman ve mekandaki bir örneği diğer arklara yaymamamız gerekiyor.
Ben de zamanında o hataya düştüm ve yanıldım.