Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zoro Dayanıklılık Testi

Zoro Hangilerinden Sağ kurtulur?

• Kullanılan toplam oy
    123
Oden Çorbası: zoro nun buna dayanabileceğini hiç sanmıyorum. zoro nun en uzun dövüşü kaku ile olandı; ki o da teknik üzerine kurulu bir dövüştü. onun sürekli bir motivasyon yerine her teknikten önce düşünerek ve dikkatini tekrar toplayarak hareket ettiğini düşünüyorum. ayrıca pek sabırlı biri de asla olmadı

10,000 Tonluk Saldırı: bu anlık bir saldırı ve zoro oldukça güçlü. haki kullanarak bunun üstesinden kesinlikle gelebilir.

Asgard Moria Gatling: belirttiğim önceki sebeplerle birlikte 5 saniye buna maruz kalmanın zoro'yu öldürmesi mümkün değil

Sanji'nin Selamı: nooo. bu saldırı her ne kadar ölümcül olursa olsun sanji'den alacağı hiçbir saldırı inadını kırıp onu öldüremez

King'in Saldırısı: hayır. zoronu vücudu çok dayanıklı

Dai Enkai Entei: karşılık verme opsiyonu olsa hayır ama bu saldırıyı aldıktan sonra külleri bile kalmaz

Kaido'nun Sopası: bundan kurtulma şansı yok. luffy bu saldırıyı aldığında bilinen en güçlü formundaydı ve vücudu da bu gibi fiziksel saldırıların hiçbir etkisi olmayan lastik. doflamingo ile dövüşünde ondan haki ile kaplı bir tekme yemişti mesela ve bu gibi saldırıların işe yaramayacağını söylemişti. buna rağmen kaidonun saldırısı ile bilincini kaybetti

Newkama Kenpo: nein

Deprem Saldırısı: akainu güçlü ama onun dövüş konusundaki yeteneğinden çok şeytan meyvesine bağlıyorum bu gücünü. dayanıklılığının zoro kadar yüksek olduğunu sanmıyorum. bunu geçer

Fujitora'nın Meteoru: bu da tıpkı dai enkai entei gibi. ama daha güçlüsü. kaldı ki buna karşılık vermezse hiç kimsenin kurtulması mümkün değil

Magma Saldırısı: ölür. ace'i logia tipi şeytan meyvesine rağmen öldüren bir saldırıdan nasıl sağ kurtulabilir ki?

Ödül=gücü %100 yansıttığını düşünmüyorum ama ödül usulü şu anki Teach'in ödülünü beklerim Oden'den.Yonkoların ödüllerinin o seviyede olmasında güçlerinin yanı sıra kendilerine ait bölge sahibi olmaları ve tayfaları olmasının artısı da var.Oden bireysel olarak 2 küsür ödüle sahip olacak bir adam.
bu konuda kesinlikle haklısın, en basit örneği robin'in başına 8 yaşındayken ödül konması. ek olarak ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama oden hükümetin yasakladığı antik dili bilen ve kitabelerin tamamını okumuş, kayıp yy'ın gerçeklerinden haberdar olan biri

bu konuda kesinlikle haklısın, en basit örneği robin'in başına 8 yaşındayken ödül konması. ek olarak ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama oden hükümetin yasakladığı antik dili bilen ve kitabelerin tamamını okumuş, kayıp yy'ın gerçeklerinden haberdar olan biri
Mesajlarınızı okuyunca fark ettim de yonkoular aslında dünya hükümetinden ayrık çok adalı devlet bütünleşmesi (dünya hükümeti benzeri oluşumlar gibi bir şey diyicem de nasıl isimlendireceğimi bulamadım) gibi bir şeyler. Kısaca devrim ordusundan tek farkları monarşi olması ve sadece güçlünün lider olması birde diktatörlük. Bu durumda onlara korsan demek ne kadar doğru olur acaba?

Mesajlarınızı okuyunca fark ettim de yonkoular aslında dünya hükümetinden ayrık çok adalı devlet bütünleşmesi (dünya hükümeti benzeri oluşumlar gibi bir şey diyicem de nasıl isimlendireceğimi bulamadım) gibi bir şeyler. Kısaca devrim ordusundan tek farkları monarşi olması ve sadece güçlünün lider olması birde diktatörlük. Bu durumda onlara korsan demek ne kadar doğru olur acaba?
evet otokrasi bu. bunu ben aslında hükümetin muhtemelen bunlarla savaşa girmek için riske edemeyeceği şeyler olmasına bağlıyorum. yani yağmaladıkları adalar gerçekten de gözden çıkarılmış, tek ki kutsal ejderler ve o tür değerlere zarar gelmesin gibi bir politika. bunu da ordunun tüm gücünü kullanıp marineford'da büyük kayıplara karşılık sadece WB'ı Karasakal sayasinde indirebilmiş olmalarına bağlıyorum. muhtemelen WB ve Karasakal olayı olmasa orada donanmanın verceği kayıp çok çok daha büyük olurdu

Ace gibi magmaya direk savunmasız atlamazsa ondan da bir şekilde kurtulur.

Adam böyle bir saldırıya direk maruz kaldığı halde bir şey olmuyor. Bunlar zoroya sinek ısırığı gibi gelir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık