Öyle yorumlar geldi ki dayanamayıp mangasına da başlayacağım meraktan.
Zeno Chrollo'ya sen yenersin demiyor.Eğer ciddi dövüşseydin daha farklı olabilirdi diyor.Hatta o lafından önce de muhtemelen ben yenerdim diyor.Yani Chrollo'nun daha gidecek çok yolu var bana göre Zeno ile aşık atabilmesi için.Alluka'nın olup olmamasından epeyce bahsedilmiş ama olsa ne olmasa ne? Dövüşlerde nasıl kullanacaklar ki Alluka'yı? Dendiği gibi dövüş gücü sıfır. Dilek durumunda ne dileyeceği belli değil. Hatta dilek dilerken bile öldürülebilir.
Genel olarak bakınca HT alır gibi duruyor. Zeno vs Chrollo desek, Zeno'nun söylemiş olduğu gibi Chrollo alacaktır. Ama Chrollo çaldığı yetenekleri kullanmak için kitabı açık tutmak zorunda, bu da tek elini belirli bir süre kullanamaz demek oluyor. Zeno bunu kullanıp kazanabilir belki ama kendisi Chrollo alır dediği için ben de öyle diyorum.
Silva vs Feitan dersek Silva ağır basıyor. Ama Feitan'ın gücü de gayet iyi. Zarar aldıkça kuvvetlenen bir tip. Bu seviyelerde tek atma olacağını sanmam bu yüzden epey zorlu bir savaş olur. Gerçi Silva'nın tam gücünü de göremedik.
Illumi ve Shalnark'tan idarecileri savaşı olursa da Illumi ağır basıyor burada. Shalnark iğnesini kendine saplayınca epey güçlense de Illumi bir şekilde halleder diye düşünüyorum.
Zoldyck'lerin geri kalanının da gücü yetmez zaten.
Zeno ile tam olarak şöyle muhabbet geçiyor;Zeno Chrollo'ya sen yenersin demiyor.Eğer ciddi dövüşseydin daha farklı olabilirdi diyor.Hatta o lafından önce de muhtemelen ben yenerdim diyor.Yani Chrollo'nun daha gidecek çok yolu var bana göre Zeno ile aşık atabilmesi için.