Yalnız Shanks vs Wb olsa zaten Shanks kazanırdıKF yıllar yılı çok değişmiş, Shanks olacak bir ankette ve ezip geçmeyecek çok ilginç. Shanks vs Wb olsa bile, millet shanks derdi. Hem Garp haterı çok vardı önceden öldüler mi ne oldu?
Yalnız Shanks vs Wb olsa zaten Shanks kazanırdıKF yıllar yılı çok değişmiş, Shanks olacak bir ankette ve ezip geçmeyecek çok ilginç. Shanks vs Wb olsa bile, millet shanks derdi. Hem Garp haterı çok vardı önceden öldüler mi ne oldu?
MF Wb ise hakkıdır zatenYalnız Shanks vs Wb olsa zaten Shanks kazanırdı
Sen wb'yi fbden sonra bıraktın sanırım.Yalnız Shanks vs Wb olsa zaten Shanks kazanırdı
MF Wb ise hakkıdır zaten
Wb, Garp'tan güçlüdür ama olay tamamen taht oyunları gibi, hangi karakteri yüceltmek içine geliyor vesaire.Sen wb'yi fbden sonra bıraktın sanırım.
Hasta halinden emin değilim. Shanks'ı önde görürüm. MF Garp > MF Wb de çok nettir bende.Wb, Garp'tan güçlüdür ama olay tamamen taht oyunları gibi, hangi karakteri yüceltmek içine geliyor vesaire.
WB her türlü gömer Shanks'ı
şimdi ilk mesajı tekrar okuyunca anladım. yanlış yazmışım aklımdakini.Hayır ben de onu diyorum. Bana göre denkler. Sen denk olsa yakalardı dedin ya ona istinaden denk olduğun bir adamı nasıl yakalayabilirsin diye sordum. Bir üstünlüğün yok ki adama çökesin o perte çıktıysa sen de çıkmışsındır zaten
Mihawk etkisi...Şaşırdığım isimler Garp demeye başladı.
Nika alırBirisi artık Shanks vs Nika luffy açısında Alpa'yı buga sokalım.