Evet, iki vs. birlerle olunur. BummmBence Shanksa oy verenler zirve Garp yazısını okumamış çünkü zirve Garp serininde zirvesidir .
Roger bak işine kardeşim öyle özel kılıçlarla pala bıyıkla zirve olunmaz .
Evet, iki vs. birlerle olunur. BummmBence Shanksa oy verenler zirve Garp yazısını okumamış çünkü zirve Garp serininde zirvesidir .
Roger bak işine kardeşim öyle özel kılıçlarla pala bıyıkla zirve olunmaz .
Gayet ciddiyim. Arapların fake spoilerlarını dikkate almayınca benim dediklerime çıkıyorsun.Trollüne mi yazıyorsun yoksa alttan alttan ciddi misin dostum? Bazen ayrım yapmakta zorlanıyorum
Kaido'ya karşı varını yoğunu vererek savaşan bir karakter varGayet ciddiyim. Arapların fake spoilerlarını dikkate almayınca benim dediklerime çıkıyorsun.
Kaido Yamato'nun kral hakisiz saldırılarına yamuldu. Yamato'nun yapacağı maksimum saldırı aşağıda. Aramaki'nin burnu kanamadı.
Aramaki > Kaido demiyorum ama Aramaki meyvesinden dolayı çatıda ve 9 marabaya karşı daha iyi performans sergiler. Teke tekte Kaido alır.
Bazen troll takılıyorum. Her mesajım ciddi değil elbette. Ben yaralanmayı çok takmıyorum. Kaido devam ediyorsa sorun yok. Bu sebeple dalgasına eziyorum genelde.Kaido'ya karşı varını yoğunu vererek savaşan bir karakter var
Bay Y'ye karşı yaptığı ilk saldıran sonra savaşa dahil olmayan bir karakter var
Bunu biliyor olmana rağmen daha kolay etkisiz hale getirdi diyorsun sanki daha güçlü bir karaktermiş gibi. Yoksa bu şekilde yazsan problem değil. Alan saldırısı yapabildiği ve bunda kontrol sağlayabildiği için (rastgele slash atmıyor) ırgatları daha kolay etkisiz hale getirir normaldir. Yamato'yu getiremez. Onu da yener ama Kaido'nun yapabileceği kadar kolay yapamaz. Çatıda dediğin bizim 5 novaya karşı ise o 5'li Bay Y'yi parçalardı ölüp dirilmeden. Benim fikrim budur.
Elbette amiral etmezdiler de kombine güçleri Bay Y'yi indirmeye yeterdi. Kaido'ya bundan çok daha fazlası gerekti aşırı hayvan çıktı.Bazen troll takılıyorum. Her mesajım ciddi değil elbette. Ben yaralanmayı çok takmıyorum. Kaido devam ediyorsa sorun yok. Bu sebeple dalgasına eziyorum genelde.
Aramaki kendisinden güçsüz kişilere karşı gayet iyi savaşır. Çatı 5'lisi bu adamdan net gerideydi savaş başında. Kaido ve BM sayesinde geliştiler.
Aramaki çatı beşlisini yener mi bilmem ama bu adam boş çıkmayacak kesinlikle. Daha kara kılıcı var. Gücü açısından bir çekincem yok. Ölmüyor gibi zaten.Elbette amiral etmezdiler de kombine güçleri Bay Y'yi indirmeye yeterdi. Kaido'ya bundan çok daha fazlası gerekti aşırı hayvan çıktı.
Valla açık konuşayım tek beklentim Sanji'nin rakibi olmamasıAramaki çatı beşlisini yener mi bilmem ama bu adam boş çıkmayacak kesinlikle. Daha kara kılıcı var. Gücü açısından bir çekincem yok. Ölmüyor gibi zaten.
Karakteri için aynısını diyemiyorum ama.
%40 adam çıkmayacak.
%30 küçüklükten kafası yıkanmış ama olaylar sonrası karakter değiştirecek
%30 Wanoluların iyiliği için rol yaptı