En son 7v2 Rocks'ı indirmişti.Bir tane karakter var zaten onun için de 250 ay uğraşmış ki dövüşe hazırlansın
En son 7v2 Rocks'ı indirmişti.Bir tane karakter var zaten onun için de 250 ay uğraşmış ki dövüşe hazırlansın
O müthiş bir güç gösterisi aslında.Chinjao'nun ne kadar acı çektiği belli oluyor zaten.Bir tane karakter var zaten onun için de 250 ay uğraşmış ki dövüşe hazırlansın
Hıhıhıhıh bu yıl patlama kotanı doldurdun onu de 2023'te göreceğizEn son 7v2 Rocks'ı indirmişti.
Bu Şenks düşmanlığını sana yakıştıramıyorum sensey. Mihawk'la kanka değil miyiz la biz ?Garp kral hakisiz tokatlar kızıl ejderi.
Büyük ihtimal öyledir. Garp daha şanslı.
En kötü 4v2.Hıhıhıhıh bu yıl patlama kotanı doldurdun onu de 2023'te göreceğiz
Şu dediğine kendin de inanmıyorsundur yoksa iddiaya girebilirdikEn kötü 4v2.
Napmış la merak ettim.Shanks filmde amirallere n'etmiş yav. Postasını iyi koymuş gibi duruyor. Shanks böyleyse Allah bilir Mihawk nasıldır?
Napmış la merak ettim.
Rüyadan uyandırayım Xebec’e Roger ile dalmış tek başına façası yememiş denizci beyefendinin.Miço Kaido’yu da biraz dövmüş sonra başarıya ortak olmuş ne güzel dünya be.En son 7v2 Rocks'ı indirmişti.
Hiç sevmem Shanks'ı ama Kaido'dan falan güçlü çıkacağını düşünmüştüm hep.Bu filmde dediğin sahneler buna tam bir referans olmasa da Oda kendini çizmiş seriye.Ayrı bir şey çıkacak.Bir haki salmış Fujitora siviller var kanka yeter bu kadar demiş. Kizaru'nun imüğüne kılıç dayamış Kizaru eller yukarı donlar aşağa yapmış. Şenks cok yaman çokkkk