Kapışmış ama kimle kapışmış ne hasar bırakmış ? Rayleigh gibi ergen Marcoyla kapismistir o.Adam gidiyor xebec tayfasıyla kapışıyor sadece bu bile yeterli değil mi
rayleigh marcoyla kapışmadıKapışmış ama kimle kapışmış ne hasar bırakmış ? Rayleigh gibi ergen Marcoyla kapismistir o.
hocam bazen foruma ara verince sizin nasıl olduğunuzu unutuyorum keyfimi yerine getirdinizRoger ile ne alaka ?
Garp'tan bahsediyoruz burada prime haliyle sengokuyu da yanına alıp Shiki ile dövüşmüş HQ'nün yarısı yıkılmadan kazanamamış
GüçlüdürArkadaşlar durun turnusol buldum shanks kazanır diyen arkadaşlar sizce shanks şimdiki prime hali ile rogerin prime halinden güçlü müdür ona göre bir tarife uygulayalım
Roger = Garp = Wb KK seviyesi.Wb>Roger>Garp kk seviyesi.
Wb en güçlü diye geçiyor. Roger'dan ve Garp'tan güçlü. Roger'da Garp'ı kılıç farkıyla alır gibi geliyor bana.Roger = Garp = Wb KK seviyesi.
Çok takılıyorsun bu unvanlara birebir dövüşte birbirine yakın güçteki karakterlerin dövüşünü unvan değil irade belirler. Bunların hiçbiri diğerine yenilmez ekstra motivasyonları yoksa galip çıkmaz bu dövüşlerden.Wb en güçlü diye geçiyor. Roger'dan ve Garp'tan güçlü. Roger'da Garp'ı kılıç farkıyla alır gibi geliyor bana.