Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zirve Garling'in Seviyesi

Zirve Garling'in Seviyesi


  • Kullanılan toplam oy
    87
Risk almamıştır ne yahu çok bahane duydum ama böylesini duymamıştım, güldürdün :) Risk almıyorsa Kaido-BM indikten sonra niye OP'u bulma vakti geldi diyor, niye şimdi risk alıyor, çoluğa çocuğa pusu atmayı kolay sandı tabi, onda bile risk vardı, 1-2 saniye gecikse tüm filosunu yok edecekti Kidd :)

Shanks tayfası, Yonko kaptana en yakın tayfa olarak lanse edildi. Yani Shanks'ın Roo için Yasopp için endişelenmesine gerek yok, çünkü bu adamlar Shanks'a yakın güçte diye açıklanıyor. O yüzden yok tayfası yok börtüsü böceği diye bahane aramaya gerek yok. :) Kimden korktu Shanks Cracker'den mi Snack'ten mi Katakuri'den mi yoksa BM'den mi :)

Shanks'taki K Haki bir halta yaramaz, Kadının oğlunda aynı yetenek var, Kadın oğlunu takmıyor bile, Katakuri yenebilir mi BM'yi k. hakiyle :) Kadını yenebilmeyi bırak biraz hasar verebilmek için neler neler yaptılar, WCI'da üvey anasının resmini kırıp füze attılar, tık yok, E. Oda'nın romantik denemesi olmasa, Napolyon- Trafalgar - Waterloo sembolizmi olmasa, bu saçma sapan hikaye için kadının aklını, yeteneklerini almasa çok farklı hikaye okurduk, ona rağmen Kid + Law'a yendiremedi, Atom bombası attı, yetmedi, Law bir yerinden sessiz oda diye bir yetenek uydurdu yetmedi, lava attı, yetmedi, volkan patlaması yaptı. BM tam bir canavardı, E. Oda uyanış bile açamadı korkusundan, zaten zar zor yenildi bir de paramecia uyanış açtığını düşünün :)
Zannetmem.kata ile shanks arasında dağlar kadar fark var.hem gözlem,hem silahlanma,hem de kral hakisi olarak.kata'dan fersah fersah önde yani
 
Anketteki tek yanlış nokta Sakazuki'nin konumu. KK seviyesi olmalıydı çünkü Oda bile istese kk olurdu diyor!
Seri hangi yıl biterse 1 yıl önceki Nika MF Sakazuki kadar güçlü demek. Bunu direkt Oda söyledi. Seri 2030 gibi bitecek bence. MF Sakazuki'yi görmemiz için 5 yıl var. MF sonrası Sakazuki ise sınırsız. Bakalım Nika finale kadar geçebilecek mi reisi.
 
Yaşlıyken meyve yediyse olabilir ama öbür türlü biraz zor ya.One piece de yaşlılık çoğu zaman güç kaybına neden oluyor
Öyle aslında ama seriye çok geç dahil olduğu için bence yaşlı haliyle daha iyi profil çizecektir. Tanrı Vadisi fbsi karman çorban olur gibi geliyor. WB'ye attığı çizik teorisi doğruysa bir onu görürüz ama nasıl işler muamma.
 
Böyle bir şey yazmayacağını biliyorum zaten ama bu konunun tartışmaya kapanması ve kesinliğe ulaşması için gereken durum bu. Aksi halde kesin bir cevap veriyormuş gibi davranmak ne dediğinden haberin olmamak oluyor.
Adam tartışılsın istiyor zaten, kesinlik falan istemiyor. Böyle bir beklenti içinde olmak saçma.

Bende aynı şekilde mangada ve sbs'lere vesaire denk çizildiklerini anlıyorum. Bana göre yıllardır tam tersi denk çizildiklerini gösteriyor ve özellikle yonko era'nın bitmesiyle bunu daha net görücez.
Adam sahne/panel/olay/diyaloglarla yonkou>amiral demişken bana göre diye bir şey denilemez. Senin yaptığın 2*2= bana göre 5 demekten farksız.

Mesela şu iddian hiçbir şeye dayanmıyor. En güçsüz yonko kim? En güçlü amiral kim? Sakazuki Buggy'e mi denk? Luffy'e mi denk? Karasakal'a mı denk? Bm'ye mi denk? Kimi kast ediyorsun ve bunu neye dayanarak iddia ediyorsun. Yıllardır şunları bunları diyoruz diyorsun ama bu dediğin şeyler ne dediğimde bir cevap vermiyorsun. Böyle olunca boşluğa gidiyor dediklerin, bu konuyu tartışmaya değer bulmuyorsan sorun değil doğrudan bunu söyleyip geçebilirsin.
En güçlü amiralin kim olduğu bariz; Sakazuki. En güçsüz yonkou kişiye göre değişir. Ortak payda X karakter olsun Y olsun önemli değil. Sakazuki vs. X-Y aşağı yukari denk denilebilir. Öteki türlü yonkou ortalaması amiral ortalamasını zıplatır zaten. Amerika'yı yeniden keşfetmeye fantazi fikirler üretmeye gerek yok. Oda güç dengesinde her ne kadar batırmış olsa da yonkou>amiral dengesi Oda için bile değişmez bir şey.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık