Doğruya doğru yonkocuların bir kere hayrını görmedim şu sitede...Sen Yonkoları desteklersin Garling savunmana Amiralciler gelir.
Doğruya doğru yonkocuların bir kere hayrını görmedim şu sitede...Sen Yonkoları desteklersin Garling savunmana Amiralciler gelir.
Yonkocular bile kendi aralarında çatışıyor. Big Mom’u mesela Yonko’dan saymıyorlar. Amiralciler hep organize,kötü günün dostu.Doğruya doğru yonkocuların bir kere hayrını görmedim şu sitede...
Bugün ilk seçeneğe oy veren dostlarımı not aldım. Tren kalktığında kimseyi kabul etmeyeceğiz...Garling için beklediği ilgiyi görmeyen @Kuroro için yakıyoruz bugün.
Doğruya doğru yonkocuların bir kere hayrını görmedim şu sitede...
Garling gibi bir de BM ve Mihawk fanları ile bir olamadığımıza üzülürüm. Bu ikili yıllarca Yonko fanları tarafından ezildi. Diğer taraftan Amiralciler bu karakterleri birçok konuda savundu. Ona rağmen çoğu BM fanı Amiral ezer. Mihawk fanları daha karışık.Yonkocular bile kendi aralarında çatışıyor. Big Mom’u mesela Yonko’dan saymıyorlar. Amiralciler hep organize,kötü günün dostu.
Biz;Yonkocular bile kendi aralarında çatışıyor. Big Mom’u mesela Yonko’dan saymıyorlar. Amiralciler hep organize,kötü günün dostu.
Benim alakaBiz;
Korsan olmus Kuzan'a ,vardir bi bildigi,
Pizza olmus Kizaru'ya, Mental nerflu,
Wifi hakiden tek yemis Aramakiye, kara kilic ustasi;
diyerek destek cikmisiz, bizim birligimiz bozulmaz degil mi? @sensey @artyomdh @Sodex @Kuromi @Skywalker