Koramirallerin bir çoğunu dövüşürken görmedik, çok az olduğuna ben inanmıyorum.4 Yonko oluşumu çok güçlü ama. Denizcilerde komutanlara denk asker çok az.
Koramirallerin bir çoğunu dövüşürken görmedik, çok az olduğuna ben inanmıyorum.4 Yonko oluşumu çok güçlü ama. Denizcilerde komutanlara denk asker çok az.
Momonga gibi karakterlerin komutanlarla ile dövüşebilmesi lazım. Oda böyle eşleştirmeler çizmiyor ama. Koca evreni hasır şapka tayfası yendi zaten.Koramirallerin bir çoğunu dövüşürken görmedik, çok az olduğuna ben inanmıyorum.
Sen denizcilerin bünyesinde 5 tane yonkou dengi adam var diyorsun doğru mu ? Bunu söyle bize.Garp bir kurumdan söz ediyor o konuşmasında, bireysel olarak şu şu denizci var o yüzden şu ve şunlarla denkler demiyor. Adam denizcileri kurum olarak bireysel olan shicilerle birlikte alıp 4 imparatora eşitliyor. Yani denklem çok doğru değil haklısın, denizciler+shiciler>4 imparator olmalıydı bireysel düşündüğümüzde.
Garp ve Sengoku yaşlılıklarından dolayı aktif yonkoları yenmeye nefesleri yetmez bence, her ne kadar o seviyenin adamı olsalar da. 3 aktif amiral ve filo amirali ile 4 tane diyorum. Bunları yonkoların altına arasına üstüne nasıl yerleştirdiğin sana kalmış ama bunlar o seviyenin adamları.Sen denizcilerin bünyesinde 5 tane yonkou dengi adam var diyorsun doğru mu ? Bunu söyle bize.
Amiral yenecek Yonko vardır, Yonko yenecek Amiral vardır. Yonko>Amiral diyebilirsin ama aradaki güç farkı çok az. Mesela Eski Üçlü Big Mom ve Güncel Karasakal gibi yonkoları yenerler ama Yeni İkili Amiral Shanks ve Kaido’ya yenilir.Garp ve Sengoku yaşlılıklarından dolayı aktif yonkoları yenmeye nefesleri yetmez bence, her ne kadar o seviyenin adamı olsalar da. 3 aktif amiral ve filo amirali ile 4 tane diyorum. Bunları yonkoların altına arasına üstüne nasıl yerleştirdiğin sana kalmış ama bunlar o seviyenin adamları.
Bravo.Garp ve Sengoku yaşlılıklarından dolayı aktif yonkoları yenmeye nefesleri yetmez bence, her ne kadar o seviyenin adamı olsalar da. 3 aktif amiral ve filo amirali ile 4 tane diyorum. Bunları yonkoların altına arasına üstüne nasıl yerleştirdiğin sana kalmış ama bunlar o seviyenin adamları.
Şu amiral sağ kol kıyaslamasını genelde hep Marineford'dan çıkarıyorlar ama benim gördüğüm Kuzan'dan tek yemiş bir Jozu, Kizaru'ya racon kesmeye çalışırken hiçbir şey becerememiş bir Ben Beckman ve yanına Crocodile, Ivankov, Jinbei gibi adamlar almasına rağmen Sakazuki'yi durdurmayı bırak yavaşlatamayan bir Beyazsakal tayfası.DnS bırak Yonko=Amiral’i Sağ Kol>=Amiral savunuyor. Sağ Kolların Amirallere yakınlığının vurgulandığını seride bırak Amirallerin Sağ Kollardan üstün gösterildiğini çokça gördük.
Maalesef bu mantığa bir şey anlatılmaz. Hayli yüzeysel.Şu amiral sağ kol kıyaslamasını genelde hep Marineford'dan çıkarıyorlar ama benim gördüğüm Kuzan'dan tek yemiş bir Jozu, Kizaru'ya racon kesmeye çalışırken hiçbir şey becerememiş bir Ben Beckman ve yanına Crocodile, Ivankov, Jinbei gibi adamlar almasına rağmen Sakazuki'yi durdurmayı bırak yavaşlatamayan bir Beyazsakal tayfası.
Yine yanlış örnek. Kıyaslamalarında sıkıntı var. Ben bir yonkounun amirale çektiği muameleden ve bir amiralin yonkou hakkında kendi ağzından çıkan cümlelerden bahsediyorum sen bir amiralin Yk2 düzeyi ve aşağısında kalan komutanlara çektiği muameleden bahsediyorsun. Ee ama Karasakal deme Karasakal'ı anlatmaya gerek yok.@Densetsu no Samurai Verdiğin örneklerin çok daha fenasını Kuzan Karasakala tüm tayfasının yanında suratına bakarken çekti ama malesef hayattaki yonkoları bile yonko seviyesi görmediğiniz için dediğin biraz zor