Jacques 24 Kas 2019 #133 Sevmem diyen 4 kişiyi merak ettim. İsimlerini verin forum olarak cephe alalım bu dörtlüye.
Master of Puppets 24 Kas 2019 #134 En büyük hatası evladı olarak benimsediklerini adam edememesidir, yoksa kendisi çok yakışık bir abimizdir.
En büyük hatası evladı olarak benimsediklerini adam edememesidir, yoksa kendisi çok yakışık bir abimizdir.
Erwin Smith 24 Kas 2019 #135 Bu adam kraldır işte. O psikolojideki bir çocuğu mutlu etmeyi başarmış. Helal olsun.
Fisher Tiger 24 Kas 2019 #137 Sevmeyen 4 kişinin banlanmasını talep ediyorum Şaka bir yana, Rocks ile bi bağlantısı çıkar mı diye düşünmekteyim bir süredir.
Sevmeyen 4 kişinin banlanmasını talep ediyorum Şaka bir yana, Rocks ile bi bağlantısı çıkar mı diye düşünmekteyim bir süredir.
Historia 24 Kas 2019 #138 Babasından işkence gören, babasına bıçak çeken çocuktan babasının karşısında eğilip diz çöken çocuğa... Sanji bu adama çok borçlu boşuna Zeff için her şeyinden vazgeçmemiş.
Babasından işkence gören, babasına bıçak çeken çocuktan babasının karşısında eğilip diz çöken çocuğa... Sanji bu adama çok borçlu boşuna Zeff için her şeyinden vazgeçmemiş.
Mithyxila 24 Kas 2019 #139 Master of Puppets dedi ki: En büyük hatası evladı olarak benimsediklerini adam edememesidir, yoksa kendisi çok yakışık bir abimizdir. Genişletmek için tıkla ... Sanji'yi diyorsan ilk görüldüğü zaman adam etmişti gibi bir izlenimi vardı ama Sanji'nin tayfası bozdu gibi.
Master of Puppets dedi ki: En büyük hatası evladı olarak benimsediklerini adam edememesidir, yoksa kendisi çok yakışık bir abimizdir. Genişletmek için tıkla ... Sanji'yi diyorsan ilk görüldüğü zaman adam etmişti gibi bir izlenimi vardı ama Sanji'nin tayfası bozdu gibi.
Eric Cartman 24 Kas 2019 #140 Bir insanı niye Zeff'i sevmez diye düşünürüm hep. Zevkler ve renkler ama insan soruyor yine de. xd