Weevil beyni olmasa da kazanır.Urouge vs Weevil konusu açılmalı.
Yohohohohoho
Weevil beyni olmasa da kazanır.Urouge vs Weevil konusu açılmalı.
Weevil 2 ve ya 3 atar.Urouge vs Weevil konusu açılmalı.
Weevil beyni olmasa da kazanır.
Yohohohohoho
Bilemiyorum, işlenmesi sona bırakılmış Nova'dan beklentilerim büyük benim.Weevil 2 ve ya 3 atar.
Yc4ü yendi adam yc3 gelince yamuldu. Şu an seviyesi olsa olsa yc2 olur. Weevil bence sağkol+ çıkıcak.Bilemiyorum, işlenmesi sona bırakılmış Nova'dan beklentilerim büyük benim.
Aslında işlenmesi sona bırakılmadı. Bilakis onu işlemeye zamanım yok diye Snack'i yendi denilip aradan çıkartıldı. Snack için de zaten konumunu hak etmiyordu dedirterek aslında Oruç'un aman aman bir iş yapmadığının tercümesi yapıldı. En son güncellemelerle Queen ayarında olsa öpsün başına koysun.Bilemiyorum, işlenmesi sona bırakılmış Nova'dan beklentilerim büyük benim.
Perostan az ödüllü yendiği adamYc4ü yendi adam yc3 gelince yamuldu. Şu an seviyesi olsa olsa yc2 olur. Weevil bence sağkol+ çıkıcak.
Az ödüllü olması Peros'tan güçsüz olduğu anlamına gelmiyor. Peros daha güçlü olsa o yc4 olurdu.Perostan az ödüllü yendiği adam
Tayfa içinde ödül güce göre oluyor. Rütbeler ise hep güce göre olmuyor. Burgess 1. Tümen olmazdı yoksaAz ödüllü olması Peros'tan güçsüz olduğu anlamına gelmiyor. Peros daha güçlü olsa o yc4 olurdu.
Sağ kol çapında görmüyorum ben Weevil'i. Bu arada Cracker dövmüş müydü bunu, aklımda taktiksel geri çekilme gibi kalmışYc4ü yendi adam yc3 gelince yamuldu. Şu an seviyesi olsa olsa yc2 olur. Weevil bence sağkol+ çıkıcak.
Weevil de Queen ayarı bir şey çıkabilir belki.Aslında işlenmesi sona bırakılmadı. Bilakis onu işlemeye zamanım yok diye Snack'i yendi denilip aradan çıkartıldı. Snack için de zaten konumunu hak etmiyordu dedirterek aslında Oruç'un aman aman bir iş yapmadığının tercümesi yapıldı. En son güncellemelerle Queen ayarında olsa öpsün başına koysun.