Ezik olduğu için dahil olmamıştır belki de.Anket gayet adil tek hoş olmayan durum Luffy gibi eziğin tekini ankete dahil etmemek olmuş
Ezik olduğu için dahil olmamıştır belki de.Anket gayet adil tek hoş olmayan durum Luffy gibi eziğin tekini ankete dahil etmemek olmuş
Emir vermesi ne alaka? Ne alaka Drake, Sanji seviyesi?İlginç.
Şuan Zoro Hawkins ve xdrakeye emir veren kyo ile dövüşüyor. Xdrake anca sanji seviyesi bir adam. Hawkins ise zoroya 3 can kaybetmiş biri.
Orochi de onlara emir verdiğine göre seviyesi ne?İlginç.
Şuan Zoro Hawkins ve xdrakeye emir veren kyo ile dövüşüyor. Xdrake anca sanji seviyesi bir adam. Hawkins ise zoroya 3 can kaybetmiş biri.
40 yapar mı reis?Law ne kadar gelişim göstermiş de 49 oy almış hayret doğrusu. Hele Drake ??? 17 oy da ona gitmiş. 49+17=66. Bu 66 oy Zoro'nun hakkıdır. Yani 66+77=143 oy ile Zoro açık ara 1. dir
Tamam da zırhından çıkaraydı bari. Luffy’nin tek attığı zırha yenildi oruç.Luffy'nin yardımla yendiği adam Cracker. Oruç reis Cracker'i yenemedi.
Ben de aynıydı tepkiyi vermiştim. Kesin bunu da düşündün.
+1Tamam da zırhından çıkaraydı bari. Luffy’nin tek attığı zırha yenildi oruç.
Uroge kıme calısıyor?
KaidoKimin?
Bence de weewilden büyük şeyler çıkacak Oda'nın büyük planları var gibi.Hatta yonkoulardan biriyle kapışması bile öngörülebilir özellikle teach ile.+1
Monk'un avantajı vardı Snack'e. Ben hala üst liglerde görmüyorum Monk'u.
Seri sonu sağkol seviyesine geldi diyelim. Ve Weevil ile karşılaştı. Weevil pata küte dalarsa yine kazanabilir ama daha güçlü olmaz.
Fiziksel güçle dövüşüyor izlenimi verdiği için verdim o örneği. Benim de beklentim yüksek Weevil'den.Bence de weewilden büyük şeyler çıkacak Oda'nın büyük planları var gibi.Hatta yonkoulardan biriyle kapışması bile öngörülebilir özellikle teach ile.