çok merak ediyorum neyegöre yaptın bu sıralamayıBence birinci açık ara farkla Luffy.
2.Kid
3.Law
4.Drake
5.Urouge
6.Zoro
7.Apoo
8.Hawkins
9.Bonney
10.Bege
11.Killer
çok merak ediyorum neyegöre yaptın bu sıralamayıBence birinci açık ara farkla Luffy.
2.Kid
3.Law
4.Drake
5.Urouge
6.Zoro
7.Apoo
8.Hawkins
9.Bonney
10.Bege
11.Killer
Zekasına ve aklına şapka çıkartırım ama yaptığı diğer işleri doğru bulmuyorum tabi ki benim fanlığım biraz daha farklıNe alaka? Reelde nickindeki adama saygı mı duyarsın misal?
Bide kaidonun emri altına girmedi diye adamdan saymaya başladılar la bu adam katil bi kere daha önceden giydiriyordunuz ne yani kaidoya karşı gelmesi çok mu iyi bişey yedi sopayı oturdu yerine yaptığı aptallıktı benceBu Kidd neden bu kadar abartılır hiç anlamam. Adam Sabaody'de bile PX karşısında ölüyordu 3 kez Law olmasa.
Nerden biliyorsun kidd in gücünü mü gördün savaşını falan izledin mi ? Oda iyi manipüle ediyor daha yüzünü bile görmediğiniz karakterlerin fanı olabiliyorsunuzKid listenin kalanını tek alır.
Kidd diyerek Kid'e D soyundan geldi demek istedin heralde. Oda harbi iyi manipüle ediyor.Nerden biliyorsun kidd in gücünü mü gördün savaşını falan izledin mi ? Oda iyi manipüle ediyor daha yüzünü bile görmediğiniz karakterlerin fanı olabiliyorsunuz
Can sıkıntısı gelip kavga çıkaram dedimKidd diyerek Kid'e D soyundan geldi demek istedin heralde. Oda harbi iyi manipüle ediyor.
tek tek yorumlara mı bakıyorsun yaw Kid öven vardır, haksızsın diyeyim diye?
Kid D soyundan mı gelmiş bilmiyordumCan sıkıntısı gelip kavga çıkaram dedim
Kid D soyundan mı gelmiş bilmiyordum[/QUOTE kendi cevabımı alıntılamışım )
Olur öyleKid D soyundan mı gelmiş bilmiyordum