Punk Hazard olayı hala böyle algılanıyorsa zaten diyecek bir şey yok.Yalnız Zetto'nun en iyi hali zaten amiral seviyesi.
Bkz: Dof tek kollu tek bacaklı bir amiralden bile kuyruğunu kıstırarak kaçan biri.
Punk Hazard olayı hala böyle algılanıyorsa zaten diyecek bir şey yok.Yalnız Zetto'nun en iyi hali zaten amiral seviyesi.
Bkz: Dof tek kollu tek bacaklı bir amiralden bile kuyruğunu kıstırarak kaçan biri.
Hacı daha nasıl algılayalım.Dof Smoker'a seni asacam,kesecem naraları atıyor,Kuzan gelince planımı değiştirmek zorundayım diyip arkasına bile bakmadan tüyüyor.
@Bu karşılaşmada oyum Dof'a ama Zetto'nun gençliğini Dof ile karşılaştırmak komik bir durum.
Güzel bir eşleştirme olmuş.
Benim
Punk hazard'da 698-699'uncu sayılarda algıladığım şey Doflamingo amiral seviyesinde birisi değil. Ya da aynı seviyede olduğu kişiyle dövüşmeyecek kadar karaktersiz birisi.
Göğsündeki şey diyelim o zaman...Yine yanlış anlaşılmasıno dediğin yeri Luffy son savaşta koparıyor göğsündeki kolu tutan kemeri ama kol düşmüyor.
Bu arada ben kararsızı işaretledim yansızım.
Doflamingo söylentilerin pek hoş olmadığını söylüyor. Hemen öncesinde "Sen şuanda nesin Kuzan?" diyor. Yani Doflamingo'nun da Kuzan hakkında net birşey bildiği yok. Yeni dünyada çıkan söylentileri Doflamingo'da duymuş işte.Adam kaçıyor dediğiniz sahnede Kuzana resmen neler yaptığını biliyorum hınzır seni seni diyor. Aynı zamanda çok zeki bir kişi olduğunu bildiğimiz Dof Smokeri döverken Lawın planını anlayıp hızlıca Dressrosaya gidiyor ki Kuzanın gelmesi bir şey değiştirmedi hatta Dofun planına bir amiralin karışmasına neden oldu ki Dof bunu da hesaplamış zaten.
Şöylede bir gerçek var birileri evine saldırmaya giderken dışarıda uzun soluklu bir dövüş yapamazsın.
Yeni Dünyanın en büyük yer altı simsarı sence söylentileri sadece duymuş mu yoksa söylentileri yayan onun adamları mı?Doflamingo söylentilerin pek hoş olmadığını söylüyor. Hemen öncesinde "Sen şuanda nesin Kuzan?" diyor. Yani Doflamingo'nun da Kuzan hakkında net birşey bildiği yok. Yeni dünyada çıkan söylentileri Doflamingo'da duymuş işte.![]()
İşi gücü yok Kuzan hakkında ki dedikoduları yayacak demek. Eline ne geçer diye düşündüm de hiçbirşey geçmez herhalde.Yeni Dünyanın en büyük yer altı simsarı sence söylentileri sadece duymuş mu yoksa söylentileri yayan onun adamları mı?