Taisho 10 Ara 2015 #73 One Piece sonunda Sabo vs Zoro olsa Zoro mu kazanıcak demek en çok oyu o almış. yada kid vs zoro.
Dark King 10 Ara 2015 #75 Üç oluşumdan birer kişi seçeceksem; denizcilerden coby, devrimcilerden sabo ve korsanlardan da kidi seçerdim.
Üç oluşumdan birer kişi seçeceksem; denizcilerden coby, devrimcilerden sabo ve korsanlardan da kidi seçerdim.
Monkey D. Luffy 10 Ara 2015 #76 twei dedi ki: Ahahahhha Bu forumda Zoro-sama aşkı bir başka Okumadım daha du bakayım neler yazılmış Edit: Doflamingo-sama'yı da koymamışlar :T Genişletmek için tıkla ... Üzdün. Doflamingo'da potansiyel mi var? :/// Bu haliyle kalır gelişmez bana göre.
twei dedi ki: Ahahahhha Bu forumda Zoro-sama aşkı bir başka Okumadım daha du bakayım neler yazılmış Edit: Doflamingo-sama'yı da koymamışlar :T Genişletmek için tıkla ... Üzdün. Doflamingo'da potansiyel mi var? :/// Bu haliyle kalır gelişmez bana göre.
Eric Cartman 10 Ara 2015 #77 Zoro,Sabo ve Coby.Özelikle Coby Zoro sadece Mihawk iyi çalıştırıldığı için böyle bi hayvan olmadı herhalde Coby desen katılmayan bi çok kişi çıkar ama bence potansiyeli var.Sabo desen maşallah bu yaşta bu güç
Zoro,Sabo ve Coby.Özelikle Coby Zoro sadece Mihawk iyi çalıştırıldığı için böyle bi hayvan olmadı herhalde Coby desen katılmayan bi çok kişi çıkar ama bence potansiyeli var.Sabo desen maşallah bu yaşta bu güç
Madao 10 Ara 2015 #78 Şu Coby denen hıyara bir tek ben mi ayar oluyorum.Bence tek polansiyeli cacık olabilmek