Üye silindi 1004
Oden'in gücünü hiçbir zaman aşağılamadım ki ben :/ Karakteri yeterli oluyor saldırmak için.Hangi karakter 8 yaşında yonkouya kafa tutuyor?
Bu arada Odenin gücünü kabul ediyo muydun sen ya?
Oden'in gücünü hiçbir zaman aşağılamadım ki ben :/ Karakteri yeterli oluyor saldırmak için.Hangi karakter 8 yaşında yonkouya kafa tutuyor?
Bu arada Odenin gücünü kabul ediyo muydun sen ya?
Yallah Z*royaOden'in gücünü hiçbir zaman aşağılamadım ki ben :/ Karakteri yeterli oluyor saldırmak için.
La zaten benim ne Loserlığımı gördün? Ben her zaman winner bir adamım senin aksine Datte'ciğim... ?Senden bile beklemeyeceğim loserlıkta bir yorum olmuş lan o. Killer nedir Bushi? Adam Zoro'yu görünce beni tekleyen yiğit gelmiş diye mutlu oluyor bu mu potansiyel? Sabo ile Coby'i kime harcatmış vay arkadaş
Yav he he Killer > Sabo demiş adam winnerım diye geziyor ya. Ban sebebi lan bu, samimiyim bak.La zaten benim ne Loserlığımı gördün? Ben her zaman winner bir adamım senin aksine Datte'ciğim... ?
İşte ne kadar Yüce olsa da Buşido da hata yapabiliyor...
Sabo ne yav... Bir kardeşinin meyvesine, diğer kardeşinin de babasına konmuş çakalın teki...Yav he he Killer > Sabo demiş adam winnerım diye geziyor ya. Ban sebebi lan bu, samimiyim bak.
Hayır.Momonun ne işi var orada ölmeyecek miydi o
Ölsün madem. İşimiz kalmadı sayılırHayır.