Luffy'nin hayali bir nevi denizdeki en özgür kişi olmak Coby>Luffy o zaman ? Biri korsanlar kralının en güçlü 2.adamı olacak kişi biri de en fazla amiral olabilecek bir kişi abartmaya gerek yok.
Kral iyi olmak zorunda diye bir şey yok ki buna çok takılmamalısın.Eğer kid ilerde iyimser olup ve kral ilan edilirse Oda’nın benden çekeceği var. Sen git o kadar sivili keyfi öldür sonra wb ve roger gibi kral ilan edil öyle mi
Amiral olcak amiral.Hatta filo amirali olacak sümüklü Coby.Coby den bir cacık olmaz.
Zoro-Amiral seviyesi
Sanji-Sağ kol seviyesi
Drake-Sağ kol ve Amiral seviyesinin arasında olur.
Benim şıklardaki en büyük potansiyel gördüğüm karakterler bunlar.
Luffy sağ kol falan zar zor alıyor bu çürük meyve yemeden Amiral olamaz meyveyi de buna heba ederler mi bilemem.Amiral olcak amiral.Hatta filo amirali olacak sümüklü Coby.
Coby mi o da ölür inş.
Bak buna +1. Amiral olacakmış bi de. Pehh. Ölsün
Coby serinin dinamiklerine göre iyi bir yere gelecek, bunu sizde biliyorsunuz ama kabullenmek istemiyorsunuzCoby'den ne bekliyorsunuz yav! Serinin en saçma olayı Coby'nin amiral olacak olması. Luffy ve Zoro ile tanışmadan önce amirallik aklında yoksa tamam diyecem de bu sümüklü hayaline rağmen Alvida'nın ayakkabısını boyuyordu. Bu ve Helmeppo'nun Smoker'ı geçmesine gönlüm el vermiyor.
Biz kabulleniriz de; Sakazuki'ye, Kuzan'a, Kizaru'ya içleniyoruz. Şimdilik iyi şişiyor çocuk; hem hızı hem k.hakisine yapılan vurgu ile Sanji'yi anımsattı. Final seviyeleri eşit olabilir.Coby serinin dinamiklerine göre iyi bir yere gelecek, bunu sizde biliyorsunuz ama kabullenmek istemiyorsunuz
Ben kabullenmek istemiyorum, zaten istemediğim ne varsa oluyor.Coby serinin dinamiklerine göre iyi bir yere gelecek, bunu sizde biliyorsunuz ama kabullenmek istemiyorsunuz