potansiyel olarak Zoroya birkaç gömlek fazla gelir yalnız SaboSabonun neyini gördün potansiyellik? Meyvesine rağmen fujiyle baş edemiyor Ver o meyveyi Zoro'ya ortada Fuji kalmaz.
potansiyel olarak Zoroya birkaç gömlek fazla gelir yalnız SaboSabonun neyini gördün potansiyellik? Meyvesine rağmen fujiyle baş edemiyor Ver o meyveyi Zoro'ya ortada Fuji kalmaz.
Delil?potansiyel olarak Zoroya birkaç gömlek fazla gelir yalnız Sabo
Katılıyorum kesinlikle, Sabo sever birini görmek çok güzel . Zoro falan traş kalır reisin yanında.potansiyel olarak Zoroya birkaç gömlek fazla gelir yalnız Sabo
Zoro dünyanın en güçlü kılıç ustası olacak.Katılıyorum kesinlikle, Sabo sever birini görmek çok güzel . Zoro falan traş kalır reisin yanında.
Aynen öyle. Bir gün herkes Momo’ya biat edecek.Aynen Coby nin potansiyel yalanına göre bence Momo aşırı mantıklı.
Delil? Kabul etmeyeceksin ama yazayım.Delil?
Zoro çöllerde mecnun ola dursun, Sabo Wg'ye savaş ilanı için hükumetin merkezine sızıp amiraller ile savaşıyor yeterince açık aslında herşey ama insanımız fazla duygusal.Katılıyorum kesinlikle, Sabo sever birini görmek çok güzel . Zoro falan traş kalır reisin yanında.
Sabibas güzel yerlere gelecek biri ama kalınlaştırdığım cevap yüzünden yazdıklarına odaklanamadım.Delil? Kabul etmeyeceksin ama yazayım.
Potansiyel için ilk olarak çocukluklarına bakalım. Bir tarafta şehrin altını üstüne getiren, yeri geldiğinde korsanlara kafa atan bir çocukluk. Öbür tarafta sabahtan akşama kadar tahta kılıç sallayıp duran, ağırlık kaldıran ve merdivenden düşüp ölebilecek seviyede bir hanım kardeşimize yenilen bir çocukluk.
Gençlik; bir tarafta 2 yıl boyunca yonko komutanı seviyesinde birinden eğitim alıp taş kestiği için yere göğe sığdırılamayan biri.
Öbür tarafta seride gördüğümüz en güçlü oluşumlardan birinde belirli bir yere gelmiş, dünyanın en çok aranan adamının sağ kolu olmuş, ve ondan eğitim almış, yonko komutanı tekleyen, hakiyi daha önce görmediğiniz şekliyle kullanabilen ve ateş meyvesini bileğinin hakkıyla kazanan biri.
Zoro çöllerde mecnun ola dursun, Sabo Wg'ye savaş ilanı için hükumetin merkezine sızıp amiraller ile savaşıyor yeterince açık aslında herşey ama insanımız fazla duygusal.