Dediklerinde haklısın. Üst seviye dövüşlerde dikkat çok önemli. Tamamen katılıyorum ama güç çıtalarımız farklı olduğu için böyle karşılaşmaları farklı yorumluyoruz. Bana göre Op evreninin en güçlüsü Wb idi, Roger'la beraber. Hatta Roger'dan daha fazla emin olduğum Wb'dir. Bu adam kadar handikapı olup 2 yumrukta amiral yamultacak adam şu an yok belki de. Benim için Wb'nin gençliğindeki canavarlığını tahayyül etmek karşısına bir amiralin çıkıp da Wb'yi çok zorlamasını tahayyül etmekten daha zor. Daha nasıl anlatabilirim bilmiyorumBak şimdi Mf arcında bir anlık dikkatsizliğin nelere mal olduğun gösteren Marco ve Jozu sahneleri var. Üstüne Akainu dikkatini Wb'ye vermediği anda ne olur olduğunu gösteren sahne. Kuzan'ın Akainu'dan aldığı yaralardan sonra bir anlık dikkat bozukluğunun neler götürdüğünü söylemesi. Rayleigh ile Kizaru arasında ki dikkat kesilme mevzusu. Üst seviyelerde birbirlerine denk olan karakterler karşılaştıkları zaman. Her zaman tam korumalı olucaksın. Bu iş öyle yürüyor. Adam en son Cracker vs Luffy'de bile gösterdi denk giden dövüş, Cracker'ın hatası yüzünden gidiyor. Bu seviyelerde basit hatalar ölümcül oluyor. Yani demem o ki. Kaido evrende ki şu anda en güçlü adam ama Kizaru'yu 10 dakka da yenecek karakter yok bu evrende. Senin en güçlü beklediğin kişi kimse Roger yada Mihawk neyse o bile yenemez o kadar basit.
Düşün iddayı ortaya atan sensin. Ben her türlü girerim seninle. Zoro'nun seri sonunda yonko seviyesi olamayacağına dair.
Benim kendi fikrime göre; Roger Kk , Wb dünyanın en güçlü adamıydı ama. O devirde 2 kral vardı korsan aleminde. Sonradan 4 imparatora döndü olay. Ve hepsi bazı özelliklerinden dolayı birlerine denkler. Misal biri doruki kralı diğeri haki biri zoan biri de acayip bir meyveye sahip(Bm) Milletin ruhunu tek hamlede falan alıyor. havaya hükmetmesi malum.Çünkü serinin Dai Kaizouku Cidai mantığı da buna evrildi. daha zorlu daha çetin düşmanlar çıktı. Yani Bm(en güçsüz görülen yonko diye onu örnek verdim) vs Roger olsa ben inanıyorum ki en az Wb vs Roger kadar çetin olur savaş bir tık bir anlık dikkatsizlik 1000'in 999'a üstünlüğü kadar farkla belirlenir sonuç.
Not: Zoro iddiasını düşüneceğim. Kaçmam ya da geri çekilmem mümkün değil bu konuda. O kadar eminim çünkü Sakin selim kafayla düşünmem gerek; bekleticem azıcık.