Pek işe yarar kartı yok zaten.Super Joey ne kadar zor. Yüksek skorla doğru düzgün yenemedim.
Pek işe yarar kartı yok zaten.Super Joey ne kadar zor. Yüksek skorla doğru düzgün yenemedim.
Ishzark işe yarar bir karta benziyor.Pek işe yarar kartı yok zaten.
3 mirror ve 3 kuriboha karşı nasıl bir desteyle kazandın buradan ilk KoG olacak sanırsam tebrikler simdiden3 mirrow wall'larla 3 kuriboh'larla karşılaştım ama yılmadım, savaştım. King of Games gözüktü sonunda. Plat. 3'deyim.
6 sını bir arada görmedim tabiki ama 3 mirror wall'ı 3-4 defa görmüşümdüm. Destemin pek özelliği yok aslında şans önemli faktör burda. Daha öncede atmıştım destemi, şuan teleport tuzak kartını trap jammer ile değiştirilmiş halini kullanıyorum.3 mirror ve 3 kuriboha karşı nasıl bir desteyle kazandın buradan ilk KoG olacak sanırsam tebrikler simdiden
Bir tane daha Ladybug güzel olur. Sitelerde çok gördüm fakat hiç karşılaşmadım. 2 UR kart olduğuna göre bayağı gem harcamışsın. Kaçıncı ranktesin?Birde bunun icin ne eklenilebilir veya cıkarılabilir
Last gamble için Lord of D. destesi yapabilirsin.Birde bunun icin ne eklenilebilir veya cıkarılabilir
Bir tane daha Ladybug güzel olur. Sitelerde çok gördüm fakat hiç karşılaşmadım. 2 UR kart olduğuna göre bayağı gem harcamışsın. Kaçıncı ranktesin?