Belirtilmedi. İstediğin zaman yenileyebilirsin.Bu yeni paketler ne zaman kalkar ve de bu paketleri istedigimiz zaman yeniliyebiliyor muyuz
Belirtilmedi. İstediğin zaman yenileyebilirsin.Bu yeni paketler ne zaman kalkar ve de bu paketleri istedigimiz zaman yeniliyebiliyor muyuz
Bu eski gelen desteleri diyorsan 12 hazirana kadar.Bu yeni paketler ne zaman kalkar ve de bu paketleri istedigimiz zaman yeniliyebiliyor muyuz
Harbiden en zoru Kaiba. İkinci turda 2400lük canavarı fedasız karşına dikiyor Cost Down ile. Vorse Raider da cabası. D.D. Warrior da güçlü canavarını oyun dışına atıyor.Bu eski gelen desteleri diyorsan 12 hazirana kadar.
@kuroashi.no.sanji1993 O kartların çoğu bende yok
Her kartı bela ya. Vorse riderlar için ya feda yapman lazım yada sağlam spllerini harcıyacan. Warrioru da ayrı bir kanser. 6 kartı senin 4 seviye canavarlarını harcamaya yönelik. Feda yapınca da enemy controller basıyor Kalanlar karakterler çok kolay zaten bildiğin puan kasıp kesiyom.Harbiden en zoru Kaiba. İkinci turda 2400lük canavarı fedasız karşına dikiyor Cost Down ile. Vorse Raider da cabası. D.D. Warrior da güçlü canavarını oyun dışına atıyor.
Hain Kaiba Bunun Süper Kaiba versiyonu nasıl olurdu acaba? Bir keresinde elinde 5 kart vardı. 2 Cost Down, 2 canavar ve Mavi Gözlü vardı. Hiçbir şey feda etmeden Mavi Gözlü çağırdı Tabi yenilmiştim galiba.Her kartı bela ya. Vorse riderlar için ya feda yapman lazım yada sağlam spllerini harcıyacan. Warrioru da ayrı bir kanser. 6 kartı senin 4 seviye canavarlarını harcamaya yönelik. Feda yapınca da enemy controller basıyor Kalanlar karakterler çok kolay zaten bildiğin puan kasıp kesiyom.
Bana da yaptı onu ya. Tokatlamıştım amaHain Kaiba Bunun Süper Kaiba versiyonu nasıl olurdu acaba? Bir keresinde elinde 5 kart vardı. 2 Cost Down, 2 canavar ve Mavi Gözlü vardı. Hiçbir şey feda etmeden Mavi Gözlü çağırdı Tabi yenilmiştim galiba.
3 canavar nedir vicdansız Ama 1 kart iyi 2000 üstü tecrübe puanı veriyor.Bana da yaptı onu ya. Tokatlamıştım ama
Yolladığım vegabodları sevdin mi