Aklımda niye öyle kalmış benim acaba :/ animeye koymuşlarsa belki oradan aklımda kalmıştır.Link 7-8 yok ki :S Bir tane link 6 var sadece.
Yokmuş zatenOnun için demedim maksimum deste ve ex deste limitli olduğu için o kadar kart görmeyiz.
Aklımda niye öyle kalmış benim acaba :/ animeye koymuşlarsa belki oradan aklımda kalmıştır.Link 7-8 yok ki :S Bir tane link 6 var sadece.
Yokmuş zatenOnun için demedim maksimum deste ve ex deste limitli olduğu için o kadar kart görmeyiz.
Animede de yok.Aklımda niye öyle kalmış benim acaba :/ animeye koymuşlarsa belki oradan aklımda kalmıştır.
Yokmuş zaten
O kim oluyor?Revolver gelsin de alem düellocu görsün. Oyun içi pp'mi değiştiririm onunla muhtemelen.
Yugi'nin Kaiba'sı neyse, Playmaker'ın Revolver'ı da odur. Sevdiğim nadir villainlardandır.O kim oluyor?
Şimdilik Playmaker destesi üzerinde çalışıyorum.
SS alamadım da şu linkten bakabilirsin.Yugi'nin Kaiba'sı neyse, Playmaker'ın Revolver'ı da odur. Sevdiğim nadir villainlardandır.
Nasıl bir deste, ss var mı?
Güzelmiş. Şunları da desteye eklemeni tavsiye ederim, ben kullanıyorum.SS alamadım da şu linkten bakabilirsin.
Bir iki kart farklı olacak şekilde buna benzer bir deste düşünüyorum.
Eve geçince benim desteyi paylaşayım sana. Npc'ye karşı bir deste benimkisi, ranked olmadığı için de mst falan koymadım.Önce ana desteyi ayarlayım da sonrası teferruat meselesi.
Yalnız kartların 7 yapıyor. Ekstra koyacağım 6-7 kart çıkar ki yetmez o sayı. Ama kartların güzelmiş. Orası ayrı.
Ben de öyle yapıyorum. Sadece etkinliklerden ve toplanılan gem ile alıyorum işte. Ama onunla da güzel desteler yapılıyor ki zaten pvp maçları bile 2-3 elde bitiyor. Çok da şeetmeye gerek yok o yüzden.Eve geçince benim desteyi paylaşayım sana. Npc'ye karşı bir deste benimkisi, ranked olmadığı için de mst falan koymadım.