Benim dediğim Decode Talker link 3 olan. Bu link 2.
Prizmatik Talker veriyorlarmış zaten.
Benim için önemli olanlar Dream ticketler gerisine okeyim.
Benim dediğim Decode Talker link 3 olan. Bu link 2.
Prizmatik Talker veriyorlarmış zaten.
Benim için önemli olanlar Dream ticketler gerisine okeyim.
Aa bende Konami'ye bak as kartı veriyor diye sevindiydim :/Benim dediğim Decode Talker link 3 olan. Bu link 2.
Yıllardır vermiyor :/ Kalininkini verdiler onun dışında hatırlamıyorum.Aa bende Konami'ye bak as kartı veriyor diye sevindiydim :/
Ben de anlamadım ekstra canavar alanına çağrılıyor da canavarlar ona bağlanıyor gibi bir şey.Arkadaşlar şu link mevzusunu bir açıklayın ya zahmet olmazsa. Her yeni dünya ile sudan çıkmış balığa dönüyorum, olayı anlayana kadar. En azından ne olduğunu ne yapılması gerektiği bilelim.
Yt de birkaç videoda gördüm ama oynamadan anlamak zor oluyor. Syncron ve XYZ iyiydi de pandelum bayağı zorlamıştı beni.Ben de anlamadım ekstra canavar alanına çağrılıyor da canavarlar ona bağlanıyor gibi bir şey.
Link2 iki, link3 üç canavarla falan çağrılıyor. Linkli olan canavarı güzel bir yere summon etmen gerekiyor, sadece bağlantılı olduğu canavarlara etki ediyor. Tam hatırlamıyorum ama aşağı yukarı böyle bir şey olması lazım.Arkadaşlar şu link mevzusunu bir açıklayın ya zahmet olmazsa. Her yeni dünya ile sudan çıkmış balığa dönüyorum, olayı anlayana kadar. En azından ne olduğunu ne yapılması gerektiği bilelim.
Pendulum kurmadım hiç ama anlaşılması kolay.Yt de birkaç videoda gördüm ama oynamadan anlamak zor oluyor. Syncron ve XYZ iyiydi de pandelum bayağı zorlamıştı beni.
He o zaman pandelum gibi sadece kendi destesiyle mi oynanacak bu da?Link2 iki, link3 üç canavarla falan çağrılıyor. Linkli olan canavarı güzel bir yere summon etmen gerekiyor, sadece bağlantılı olduğu canavarlara etki ediyor. Tam hatırlamıyorum ama aşağı yukarı böyle bir şey olması lazım.
Kör topal oynadık, sonunda da öğrendik ama süreç biraz sancılıydı açıkçası.Pendulum kurmadım hiç ama anlaşılması kolay.
Tam bir şey söyleyemiyorum ama xyz gibi olur bence. Tabii kendi destesiyle oynanılması gereken hususi desteler de olur illa ki.He o zaman pandelum gibi sadece kendi destesiyle mi oynanacak bu da?