Biri aradı ya sonuncusu o yüzden bitti.
Bende 2 zafer 2 bozgun yazıyordum. Güzeldi.@N'eonz Bugün berabere kaldık bağlantı gideni saymazsan Başka bir gün devam ederiz.
Roach iyi aklıma geldi. 2 defa 5. seviye üstü özel çağrı yapmanı engelleyecekti.Bende 2 zafer 2 bozgun yazıyordum. Güzeldi.
Elim kötü geldi ya. Çektiğim kartta kötü gelince kaybettim :/Roach iyi aklıma geldi. 2 defa 5. seviye üstü özel çağrı yapmanı engelleyecekti.
Magnette çok kötü el gelmiyor bende. Tek atmaya yönelik bir deste zaten. Bir sürü hamle yapılabiliyor.Elim kötü geldi ya. Çektiğim kartta kötü gelince kaybettim :/
Kombolari başlatan tek kart var. O da gelmedi...
Bu benim etkinlik kasma destem zaten. İçi hurda dolu. Junk Synchron gelmezse uğraştırıyor.Magnette çok kötü el gelmiyor bende. Tek atmaya yönelik bir deste zaten. Bir sürü hamle yapılabiliyor.
Nasıl hurdaysa yenildim Catastor mudur ne zımbırtıysa can sıkıcı xD Aslında mavi gözlü desteme Karma Cut koysaydım belki yenerdim.Bu benim etkinlik kasma destem zaten. İçi hurda dolu.
Ama oynamasi çok eğlenceli
En son eklediğim kartlardan biri o da. Dark olmayan her canavarı yok ediyor. Oyun çevirici kart valla.Nasıl hurdaysa yenildim Catastor mudur ne zımbırtıysa can sıkıcı xD Aslında mavi gözlü desteme Karma Cut koysaydım belki yenerdim.