Birlestirme kartlari ve ritueller zor is ben hic bulasmadim. Bir tane kaplumbaga var bir kartla cagrilabiliyor ama ikisi ayni anda zor. Hemde 2550 atk. Sonra birde kurt adam var oda ozel kartla cagriliyor. Yani uyuz is. Sadece mainin harpie lady si ve bir tane cagirma karti var o makul. Cunku ekstradan 3 lu harpie kizlari destenin neresinde olursa olsun cagiriyor.Rituelli çağırılan canavarlar biraz garip. Hiç kullanmadım tam da bilmiyorum.
Geçen 1 tane 6 yıldızlık bir tane de 7 yıldızlık kart koydum. Rakibin 300 puanı var ve sahasında yaratığı yok. Benim ise 4000 puanım vardı. Dedim oyun bitecek.
Adam rituel büyüsünü açtı. Sahasında yaratık yok bu arada??? Bir tuzak ya da büyü kartını daha aktif etti. Hop 2600'lük yaratığı çıkarıverdi. Ben de öyle izledim işte yenilişimi.
Senin dediginde belki thunder dragondur. Bebek ejderha ve saat var bir tane onlari birlestiriyorlar 2600 atk direk. O balon spelliyle indirdim ben simdiye kadar hep o desteyi 20den fazla kart secme bence.
O zman ben hic bulasmiyayim 1 kere yendim, birkere yenildim 30 lvlde. Yada belki denerim kaibaya yaptigim desteyle.Gene yenemedim Pegasus 40 lvl'i. 2 hamlede bitti ya la.
Bu karti kullanmak zor. Bendede var ama metalmorph lazim o yok, ilerlemem lazim.20 lwl Joey yenince bu kartı verdi
10 tane 2400 ustu kart var . Sadece kaiser sea horse + mavi goz kombini kolay. O yuzden 2200 atklik peri krallarimi degismem hicbirine =)