Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] YU-GI-OH! Duel Links

Rituelli çağırılan canavarlar biraz garip. Hiç kullanmadım tam da bilmiyorum.

Geçen 1 tane 6 yıldızlık bir tane de 7 yıldızlık kart koydum. Rakibin 300 puanı var ve sahasında yaratığı yok. Benim ise 4000 puanım vardı. Dedim oyun bitecek.

Adam rituel büyüsünü açtı. Sahasında yaratık yok bu arada??? Bir tuzak ya da büyü kartını daha aktif etti. Hop 2600'lük yaratığı çıkarıverdi. Ben de öyle izledim işte yenilişimi.
Birlestirme kartlari ve ritueller zor is ben hic bulasmadim. Bir tane kaplumbaga var bir kartla cagrilabiliyor ama ikisi ayni anda zor. Hemde 2550 atk. Sonra birde kurt adam var oda ozel kartla cagriliyor. Yani uyuz is. Sadece mainin harpie lady si ve bir tane cagirma karti var o makul. Cunku ekstradan 3 lu harpie kizlari destenin neresinde olursa olsun cagiriyor.

Senin dediginde belki thunder dragondur. Bebek ejderha ve saat var bir tane onlari birlestiriyorlar 2600 atk direk. O balon spelliyle indirdim ben simdiye kadar hep o desteyi ;) 20den fazla kart secme bence.
Gene yenemedim Pegasus 40 lvl'i. 2 hamlede bitti ya la.
O zman ben hic bulasmiyayim 1 kere yendim, birkere yenildim 30 lvlde. Yada belki denerim kaibaya yaptigim desteyle.
20 lwl Joey yenince bu kartı verdi :D
Bu karti kullanmak zor. Bendede var ama metalmorph lazim o yok, ilerlemem lazim.

10 tane 2400 ustu kart var . Sadece kaiser sea horse + mavi goz kombini kolay. O yuzden 2200 atklik peri krallarimi degismem hicbirine =)

Aroma Strateji yeteneği tam olarak ne işe yarıyor? Çekeceğim kartı daha önceden gösteriyor ama bunun bana bir faydası var mı? Sonuçta kartı çekmeme gibi bir durumum yok :D

30 level Pegasus'u rahat yenmiştim. 40 level Pegasus beni daha rahat yendi. :D Canavarım olmasına rağmen 2 tur direk yaşam puanıma saldırdı.(-2700,-2700.) Hiçbir şey yapamadım. :D Bundan sonra 30 levelle savaşacağım sadece.

Bu arada Kaiba'yı nasıl açabilirim?

Rituelli çağırılan canavarlar biraz garip. Hiç kullanmadım tam da bilmiyorum.

Geçen 1 tane 6 yıldızlık bir tane de 7 yıldızlık kart koydum. Rakibin 300 puanı var ve sahasında yaratığı yok. Benim ise 4000 puanım vardı. Dedim oyun bitecek.

Adam rituel büyüsünü açtı. Sahasında yaratık yok bu arada??? Bir tuzak ya da büyü kartını daha aktif etti. Hop 2600'lük yaratığı çıkarıverdi. Ben de öyle izledim işte yenilişimi.
ritüel için çağırılacak kart elinde olacak cagıracak spell elinde olacak bide kaç yıldızsa okadar yıldızı karşılayacak yaratık feda etmen gerekiyor

40 level Pegasus ile amansız mücadelem devam ediyor. Elinizde çok uyumlu bir deste olması lazım. Aksi takdirde fena üzer sizi. İlk seferde "İfadesini alayım şunun" dedim, içimden geçti bildiğin.

Mai'nin destesiyle 40 level Pegasusu hiç lp kaybetmeden yendim. Ama başlangıç kartlarım çok güzel geldi. 1 Harpy Lady, 2 tane Elegant Egotist,1 Banner Of Courage vardı. İlk turdan oyuna 3 canavar sürdüm :D Ödül olarak bu kartı verdi.

Son düzenleme:
sorun geçmek değil yüksek skorla geçmek arkadaşlar onun için Mythical Beast Cerberus alacaksınız tradeden sonra bol bol common spell dolduracaksınız 1 cerberus gerisi full spell son karta kadar atack arttırıp bu arada oynadıgınız her spell 400 hasar arttırıyor Cerberus'un son kartta tek atacaksınız Pegasus'a ya def den atack geçiren spell var onu bekletin elinizde yada direk kafaya vurmayı sağlayan spell var onu bekletin.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık