Yenisi hakkında bilgi yok değil mi? Bir şey deneyecektim de :S5.2.0 şu anda.
Yenisi hakkında bilgi yok değil mi? Bir şey deneyecektim de :S5.2.0 şu anda.
Bir Noble Knight ve Desperado destesi değil zaten de o kadar kötü değil bence. Desperado keşke bende de olsaydı.Ben en son oynadığım zaman PePe destesi kurmuştum ama bu sefer değişik desteler kullanmak istiyorum.Mavi Gözlü genellikle abartılan bir kart ama yenme oranına göre iyi desteye benziyor.
Noble Knight gözlemlerimden anladığım kadarıyla kaliteli deste ama bazıları o kadar iyi olmadığını ve daha iyi desteler olduğunu söylüyor.Desperado destesi hakkındaysa pek bilgim yok.Bir Noble Knight ve Desperado destesi değil zaten de o kadar kötü değil bence. Desperado keşke bende de olsaydı.
Desperado iyi bayağı Master of Destiny ile kullanılınca. Üç defa yazı tura efektleri doğru geliyor.Noble Knight gözlemlerimden anladığım kadarıyla kaliteli deste ama bazıları o kadar iyi olmadığını ve daha iyi desteler olduğunu söylüyor.Desperado destesi hakkındaysa pek bilgim yok.
Xyzden gram anlamıyorum Synchro olarak. Aroma iyidir. Az elmas gerektiriyor. Sende hangi kartlar var bilseydim iyi olurdu@kuroashi.no.sanji1993 Benim şuan ki planım Synchro ve XYZ ağırlıklı bir deste kurmak.Kart tavsiyen var mı ?
Evet havalı duruyor. Niye Mavi gözlüye geldi sadece?Şu en son gelen mavi gözlü çok güzel değil mi ya. Hologramlı gibi olan.