21 Nisan güncellemesinde Zexal'in geleceği duyuruldu bilgin vardır belki. Mayıs etkinliklerinde görünmüyor ama. En erken Haziran'da gelir sanırım.Zexal dünyası gelene kadar ara verdim artık zevk vermiyo fusion synchro ritual.
3'lü banlanan 2 kart var şu an oyunda. Birisi Palace of the Elemental Lords, diğeri Cosmic Cyclone. Bu demek oluyor ki bu iki karttan destene toplamda en fazla 3 kart ekleyebilirsin. 2 Palace 1 Cosmic ya da 1 Palace 2 Cosmic gibi..Kartta 3 yazıyor banlanmis sanırım bende 4 tane mi olması lazım onu koyabilmem için koyanlar nasıl koyuyor desteye acaba
Birde bir kart için 68 pack acilirmi yoksa resetleyip 3 kart için mi oynamak mantıklı
Bana sorarsan Aleister için zorlamaya değer. Kurduğun destenin olmazsa olmazı olduğu için onu almadan reset atma derim ben.Benim destede cosmic olduğu için koyamamisim. Şimdi 68 packte sadece aleister kaldi reseset atarsam da bir molehu ve bir aleister alma şansım var ama 180 pack olucak bu seferde
+BimilyonZexal dünyası gelene kadar ara verdim artık zevk vermiyo fusion synchro ritual.
Tamamdır dostum teşekkür ediyorum Ilgın için sen hangi deste ile oynuyorsunBana sorarsan Aleister için zorlamaya değer. Kurduğun destenin olmazsa olmazı olduğu için onu almadan reset atma derim ben.
Rica ederim. Shiranui ile oynuyorum.Tamamdır dostum teşekkür ediyorum Ilgın için sen hangi deste ile oynuyorsun