Tamam o zaman Princess beklesin şimdilik. Dynatherium'u özel çağırıp anında tribute yapıştırırım. Ancient Gear'a da iyi gider hem. Onu alayım en iyisi.Amazon destesi istiyorsan Princess al. Genel olarak Dynatherum daha iyi.
Tamam o zaman Princess beklesin şimdilik. Dynatherium'u özel çağırıp anında tribute yapıştırırım. Ancient Gear'a da iyi gider hem. Onu alayım en iyisi.Amazon destesi istiyorsan Princess al. Genel olarak Dynatherum daha iyi.
Bi düello atamadık senle. Atalım müsait olduğun bir zamanda3 mifdielder olup 1 penalty box olması şans mı şanssızlık mı çözemedim Ben de 6 tane var. 1 penalty box yeter. 2 olsa daha iyi olur. Marella ile penalty box'u mezarlığa atıp stadiumu eline alırsın. Ayrıca bazı maçlarda penalty direk win aldırıyor. Deste bu haliyle seni baya baya götürür. İstersen biraz maç atalım.
Oda kur geleyimBi düello atamadık senle. Atalım müsait olduğun bir zamanda
Gel seni biraz kanser edeyim üçlü oda kurun da biraz düello yapalım.İşte bu be. Sonunda max olabildim. Sinirlerimi bozmaya başlamıştı artık.
Abi ayar olmamak elde değil. Tam 3 kez kazanırsam max olacağım düello geldi, üçünü de kaybettim. Kazanıp kazanıp seviye atlayacağım oyunları kaybettim. Bunu da kaybetseydim kafayı yerdim herhalde.Gel seni biraz kanser edeyim üçlü oda kurun da biraz düello yapalım.
Geldim961161.
Bekliyorum.
Niye balance skilini seçiyorsun. U.a. için ideal değil. Destende spell kartı ne var ki balance kullandın.Geldim
Balance kullanmayınca alakasız kartlar geliyor toparlayamadan işim bitiyor. Yeni kullanmaya başladım kazanma oranım arttı biraz.Niye balance skilini seçiyorsun. U.a. için ideal değil. Destende spell kartı ne var ki balance kullandın.
Marella penalty box stadium kombosu baya iyi. Ayrıca tek turda stadiumdan 2 kere 500 atak bonusu alabilirsin.