O kart da efsane. Umarım ileride elde edebileceğimiz bir etkinlik olur.Ben Dimension Magic alırdım herhalde .
O kart da efsane. Umarım ileride elde edebileceğimiz bir etkinlik olur.Ben Dimension Magic alırdım herhalde .
Evet.Bu Dark Magic Expanded i almak için Yugi'den mi düşürmek gerekiyor?
Jaden Yuki'ye düşmek gibi bir sorunu varmış.Yami'nin skilli aldım ama skill listesinde yok. Sizde de aynı mı?
Nasıl yani? Jaden'da mıymış? İyi de Jaden füzyoncu, sihirli bir destesi yok ki. :/ Çok ilginç.Jaden Yuki'ye düşmek gibi bir sorunu varmış.
Yeteneğin özelliği nasıl bir şey?Nasıl yani? Jaden'da mıymış? İyi de Jaden füzyoncu, sihirli bir destesi yok ki. :/ Çok ilginç.
Her duelloda bir kere can puanın 2000 azaldığında bu yetenek rastgele Thousand Knifes, Dark Magic Attack ve Dark Magic Expanded kartlarından birini eline ekliyor.Yeteneğin özelliği nasıl bir şey?
Tag düelloda 3000 puanlı bir canavar çağırıyor ama bizdeyken @N'eonz un açıkladığı şekilde yapmışlar. İşin komik tarafı da bu üç kartın Jaden'la uzaktan yakından alakası yok. Tamamen saçmalık yani. :/Yeteneğin özelliği nasıl bir şey?