Üye silindi 2781
Efsane bir derleme olmuş, hayran kaldım.
https://twitter.com/SPManga1/status/1020686148480503809
Oda mentions that there are still some characters who will join the straw hat crew.
Halen tayfaya katılacak karakterler var demiş mangaka, kimse gelmez artık Jinbei sondu diyenlere ve kimsenin gelmemesini isteyen kişiler duysun. Devamında da @hdbfresh in mesajındaki Jinbei tayfada olduğu halde renkliye çizilmemesinin nedeni olan mesaj geliyor. Jinbei tayfada yani, onu kast etmemiştir. Tayfa daha da genişleyecek, hazır edin kendinizi.
Miço geliyor o zaman. Hayırlı uğurlu olsun.
Bunlar hep yem. Biz yer miyiz, yok yemeyiz. Kadın üyenin bir Kunoichi olacağına foreshadowing olabilir belki Tama. Böyle beklentiler vardı.Miço geliyor o zaman. Hayırlı uğurlu olsun.
Miço geliyor derken o minnoşu kastetmiştim zaten <3 bi' bakarsın Zoro abisidir, Usopp abisidir, Luffy abisidir bir şeyler öğretiyor. Çok tatlı olur.Bunlar hep yem. Biz yer miyiz, yok yemeyiz. Kadın üyenin bir Kunoichi olacağına foreshadowing olabilir belki Tama. Böyle beklentiler vardı.
Küfür olarak algıladım yemin ediyorum.Ben Momonosuke ve Tama'nın miço olarak katılacağına kesin gözüyle bakıyorum. Ve bu ikili Buggy-Shanks, Sanji-Zoro gibi olacak.
Momo yeni Shogun olabilir, sonuçta ülkenin geneline yayılmış bir Kozuki ailesi isteği var gibi.Ben Momonosuke ve Tama'nın miço olarak katılacağına kesin gözüyle bakıyorum. Ve bu ikili Buggy-Shanks, Sanji-Zoro gibi olacak.