Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yeni Ödül Tahminleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kuş kafesi Mingo düşmeden inmeyeceğine göre Sanji'nin adaya ve olaylara dahil olma gibi bir durumu yok. Bu demektir ki Sanji'nin ödülünün artma durumu da yok. Şu olur.. Mugiwara tayfası adı altında, bu tayfanın kayıtsız şartsız tüm elemanlarına ödül koyma yoluna gidilir. Sonuçta Sanji olsun ya da olmasın, bu tayfa mensupları hükumet için tehlike oluşturuyor düşüncesi olursa o zaman artar Sanji ve diğerlerinin ödülleri. Olaylara dahil olmayan Sanji, Brook, Chopper ve Nami formalite icabı artışlar alır. Yani bu durumda Sanji'nin 250'yi görme ihtimali yok denecek kadar az bence :/ Hatta 200'ü görsün öpsün başına koysun bahtsız bedevim benim :/
BigMom'ın gemisinden kaçmak + fabrikayı yok etmek....

Bence Sanji için yeterli.

Luffy 500 550 arası
Zoro 230-250 arası
Sanji 185
Franky 150
Robin 100
Brook 80
Chopper 80 beli:)
Nami 50
Usopp 200(Eichiiro Oda Troll mod on)
Luffy, Zoro, Usopp kısmına katılıyorum gayеt mantıklı gеliyor kulağa ama Franky 150 olmaz, 100-110 anca. Sanji, Nami, Choppеr isе anca Big Mom'dan sonra artar.

Bigmom'ın gemisine saldırı izni istiyorum olayı da şu olur hacı :

Sanji diable jamble ile Bigmom gemisinin yelkenlerini yakar ve onları yavaşlatır. Ardından da coup de burst ile kaçarlar. Olay bu. Yoksa o gemiye çıktıktan sonra Sanji'nin hiçbir şansı yok. Yonkou gemisine çıkıyorsun birader, hayırdır derler Sanji'ye.

Bu durumda Sanji'nin saldırısının da, kaçma olayının da bir esprisi olmuyor pek :/
Koramiral gemisinden kaçmıyorsun bilader,yonkou gemisinden kaçıyorsun.Bu kadar basit olamaz.Mutlaka bu gemininde kendine has numaraları vardır.Üstelik Dof'un kurduğu tüm o yapının bel kemiği olan fabrikayı yok edecekler.

O kuş kafesi Mingo düşmeden inmeyeceğine göre Sanji'nin adaya ve olaylara dahil olma gibi bir durumu yok. Bu demektir ki Sanji'nin ödülünün artma durumu da yok. Şu olur.. Mugiwara tayfası adı altında, bu tayfanın kayıtsız şartsız tüm elemanlarına ödül koyma yoluna gidilir. Sonuçta Sanji olsun ya da olmasın, bu tayfa mensupları hükumet için tehlike oluşturuyor düşüncesi olursa o zaman artar Sanji ve diğerlerinin ödülleri. Olaylara dahil olmayan Sanji, Brook, Chopper ve Nami formalite icabı artışlar alır. Yani bu durumda Sanji'nin 250'yi görme ihtimali yok denecek kadar az bence :/ Hatta 200'ü görsün öpsün başına koysun bahtsız bedevim benim :/
Senin düşüncen sanırım sanjiyi balık adam adasında bırakmakı heralde
Ama düşününce adamın hayali orası yapıcak birşey yok bu durum adamın güçlenmeyeceği gerçeğini değiştirmez adam 2 kere vergoyu uçurup bacağı çatlıyorsa biz napalım vergodan bahsediyoz law bile sanşa yendiğini düşünüyorum çünkü vergo tedbiri elden bırakıyo ve smokerla vs den çıkıyo dofi olayına gelirsek yapıcak birşey yok adamın tamamen avantaj olduğu biryerde dövüşüyolar ve dofiden bahsediyoruz luffy bile tek başına alamayacağı adam

Ve tartıştığımız konu burda tartışılcak konu değil

Senin dediğin yonkou gemisinin 50 tane topundan bir tanesi bile bizim mubarek gemiye isabet etmiyor :) Ayrıca coup de burst olayını kullandıktan sonra kk gemisinden kurtulsan kaç yazar ? Adam bir ateşliyor kilometrelerce öteye gidiyor. Buna ne yonkou gemisinin yapacak bir şeyi var ne de başka bir geminin.

Bir tutturdun fabrika yok edecekler diye de ben anlamadım ne demek istiyorsun :) Sanji fabrikanın f sine bile yakın değil şu an ?
Yahu arkadaş,ucundan ateş ettiler işte:D.İlla katliam mı yapması lazım:D.Hem Sanji karşılık vermek için izin istiyorz,öyle ya da böyle zarar verecekler gemiye:D.Ayrıca Zou Grand Line'ın sonda değil be kardeş:D

Yonko gemisinden kaçmaya ödül falan vermezler.

Bahsettiğim Kid ittifakı(ekstra müttefikleri olabilir şu an Luffy'nin Law haricinde müttefiklerinin olması gibi)+Sanjiler vs Big Mom olursa sonunda da Big Mom düşerse o zaman artar.Muhtemelen hasır şapkaların Dof'un inmesinde de Big Mom'ın inmesinde de payı var,ona göre ödül verelim derler.Ödüller uçar.

Hatta bahsettiğim durum olursa balık adam adası sahipsiz kalır malum Mom'ın adası.Sonrasında muhtemelen Drake Kaido tayfasında ve Caribou'yu Kaido'nun karşısına çıkardığında Caribou Poseidon'u ötebilir.500 yapay zoanlı tayfası olan güç manyağı birisi olan Kaido bu fırsatı kaçırmaz,balık adam adasına saldırabilir antik silahı almak için.Luffy'ler bunu haber alıp olaya dalabilir,o sırada Law ile mi ittifak olur başkası ile mi bilemem.En son indirirler,balık adam adasına hasır şapka bayağı asılır.Malum Neptün oraya hasır şapka bayrağı asmak istiyordu.

Ehehe ayaküstü bir güzel salladım :ehe:

Yonko gemisinden kaçmaya ödül falan vermezler.

Bahsettiğim Kid ittifakı(ekstra müttefikleri olabilir şu an Luffy'nin Law haricinde müttefiklerinin olması gibi)+Sanjiler vs Big Mom olursa sonunda da Big Mom düşerse o zaman artar.Muhtemelen hasır şapkaların Dof'un inmesinde de Big Mom'ın inmesinde de payı var,ona göre ödül verelim derler.Ödüller uçar.

Hatta bahsettiğim durum olursa balık adam adası sahipsiz kalır malum Mom'ın adası.Sonrasında muhtemelen Drake Kaido tayfasında ve Caribou'yu Kaido'nun karşısına çıkardığında Caribou Poseidon'u ötebilir.500 yapay zoanlı tayfası olan güç manyağı birisi olan Kaido bu fırsatı kaçırmaz,balık adam adasına saldırabilir antik silahı almak için.Luffy'ler bunu haber alıp olaya dalabilir,o sırada Law ile mi ittifak olur başkası ile mi bilemem.En son indirirler,balık adam adasına hasır şapka bayağı asılır.Malum Neptün oraya hasır şapka bayrağı asmak istiyordu.

Ehehe ayaküstü bir güzel salladım :ehe:
Mantıklı ard arda 2 yonkou indir bak o ödüllere.

Sen ne tartıştığımızın farkında değilsin bence :) Ben Sanji'nin ödülü artsa bile Dressrosa olayları içinde olmadığı için formalite ya da standart bir ödül artışı alır diyorum. Sanki Sanji ezik hep dayak yiyor, ya da ödül artma olayını hak etmiyor demişim gibi, Sanji Vergo'yla dövüştü, Mingo'dan ayar yedi ama falan felan diyorsun :fool: Ne alaka ? :D

Sence Dressrosa'da iş yapıp, fabrikayı yıkmaya çalışan, Mingo'nun adamlarıyla mücadele eden, Mingo'yu devirmeye çalışan, ülkeyi kaostan çıkarmaya çalışan, Kaido'yu karşısına alarak yeni dünyayı karıştıracak adamlarla Sanjilerin durumu bir mi ?

Ödül almasına karşı olduğum falan yok. Ben aradaki bu farktan bahsediyorum :)
Kusura bakma doğru söylüyosun :hhh: sayfanın sanjiyi ezmesinden biraz yazdığını yanlış yorumlamışım kusura bakma
Ama sanjinin big mom gemisiyle hakkında birşeyler olacağını düşünüyorum

belki ufak bir çatışma olur sanji cool hareketler yapar sonra da gemi ile kaçarlar sanjiyi en az ezmenin yolu bu bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık