Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yeni Ödül Tahminleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi kendinde biliorsun one piece'deki duygunun yerini birisi tayfadan ölecek hele bunlardan biri nami yada robin olcak sanjiyle zoro çıldırıp teklerler la rob lucciyi :D
Kuma'yı da teklediler zaten :) Orada kimse ölmedi ama sonuçta onlar Kuma'nın ne yaptığını bilmiyorlardı.Luffy bile ağladı tayfasını koruyamadığı için.Tayfanın acizliği orada ortaya çıktı bariz şekilde.Yani dediğin kadar basit değil işler.Hani hoş değil elbette Lucci'nin Luffy olmasa hepsini indirebileceği ama olma ihtimali kuvvetli yani.

Mr.Han

Usopp tarihe geçicek kaptanın dan daha fazla ödülü olan tek nakama olarak. GOD Usopp..

Roronoa Zoro

Cidden gıcık ediyorsun.Kaç defa demem lazım sana ben Zoro fanı değilim diye?Bana göre Luffy 10 ise Zoro 6'dır açık ve net ama sen resmen Luffy 10 ise tayfa 10'dan düşüktür diyorsun cidden inanıyormusun bu dediğine?
İnanıyorum, Tayfa iki yıl önce çöplüktü Monster Trio demiyorlar boşuna, halada çöplüklerde konu o değil zaten

Luffy vs tüm tayfa ile Lucci vs tüm tayfa nın sonucuda aynı değil bu açıdan bakmadığımı belirttim ( Lastik olduğundan avantajlı adama )

Alpamis

Recep İvedik

WB'nin tayfası bir WB ediyor muydu kardeşim ? Tamam bizim tayfa diğer tayfalardan farklı ama senin dediğin gibi bir durum olsa bile fazla etki yapmaz.Çünkü Luffy Yonkou kaptanlarıyla dövüşecek tayfa ise adamlarıyla o yüzden Luffy mecbur o kadar gelişmezi lazım.

@recep

Kardeşim bak şimdi Luffy Dof'u indiremezse Dof bütün tayfayı katledebilir.Düşün Sanji bile çizik atamıyor adama.İplerini sezemiyor.Usopp,Nami,Brook teke gider zaten.Kaldı Franky,Sanji,Zoro,Chopper (canavar modunda olmazsa bu da tek yiyenler kervanına katılabilir) Ama Dof bunları da yer yani.Sonuçta aralarında Dof'a çizik atabilme ihtimali olan tek kişi Zoro_O da belki yani kesin değil.Ha bu demek değil ki hepsi bir Luffy etmez hepsi dalsa Luffy'i yenemez.Hayır yenerler bence.Sanji sanmam ki Luffy'e hasar veremesin Dof'ta olduğu gibi.Sanmam ki Luffy'e Dof'ta olduğu gibi 30 sn'de yenilsin.Burada olay Dof'un Luffy'den bile daha güçlü olması.Çok dayanıklı,meyvesinin bitiriciliği muazzam,3 tip hakisi var.Luffy Dof'u yenerse o muazzam iradesi sayesinde,anlık yaşadığı patlamalarla yener.Lucci'yi de zaten anlık patlamayla yenmişti dikkat edersen.

Bir lucci dövüşündeki kadar zorlanmaz lucci dövüşüğndeki gibi zorlanma akaiunude olur.
Şimdiye kadarki en zorlandığı adam olacaktır Dof.Kendini hazırla yani.Ayrıca ödülünün +700 olma ihtimali 0.1 bile değil ona da hazırla kendini.Ama novalar arasında en yüksek ödül olacaktır o yüzden üzülme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık