Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yeni Ödül Tahminleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah için yazdığım yazıları bir oku yav :) Şimdi, Zoro'nun Mr1 karşılaşmasını düşün.. Zoro bu adamı kesmeden önce kaç tane teknik deniyor ? Zibilyon tane demi ? Kesebiliyor mu?
- Hayır.

Yani bu çelik herhangi birşey olsa 50 kere kesecek adam zaten orda. Demek ki özel birşey, farklı bir yapısı, bir inceliği var. Eeee bu çelik özel de elmas ne! Elmas çok daha farklı ve özel birşey. Yani bunu çelik için düşünürken elmas için düşünmemek biraz değişik bişey oluyor . Sen dünyanın en özel şeyini air slashla mı keseceksin? Var mı böyle bir mantık ? Mihawk Mr 1 a air slash atıyor da kesemiyor, sen elmasın air slashla kesemedi diyorsun :D
Yapmayın gözünüzü sevem :D Sonra işin inceliğini kavradıktan sonra tek atıyor adama.

Ben Mihawk elması keser demiyorum burda, onun ayırımını da yapalım.. Kesemiyor da olabilir. Ama eğer bu melet kesiliyorsa da özel bir saldırı istiyordur, adam kolunu indirip kaldırdı diye elmas kesilmez; bunu anlatmaya çalışıyorum. İnşallah da anlatabilmişimdir :)
Kendi ağzıyla demiyor mu güç farkını görelim diye. Gidip de orta halli bir saldırı yapacak hali yok Allah ne verdiyse yüklendi yani uzaktan bundan daha güçlü bir kesiş yapamazdı ki o kesişi de Jozu çizik almadan durdurdu. Yakına gelse bundan daha güçlü kesişler kullanacağı kesin ancak Jozunun yanına bile yaklaşıp muhattabım sen değilsin diyemeden uzuyor.

Yok, anlatamamışım belli ki... Sen Mihawk'ın yaptığı o saldırıyla Jozu'yu kesememesine takılmışsın. Neden?

- Çünkü o saldırı dünyanın en güçlü saldırısıydı demi :) Kesmesi lazımdı o saldırıyla ? Ben de diyorum ki elmas, evreni ortadan ikiye ayıran bir saldırıyla bile kesilemez, özel bir saldırı olmalı. Bunu anlamak zor olmasa gerek yaa ?
Bu kanıya nereden vardığını sorabilir miyim?

Anlamamışsın ondan açıkladım ama yine olmamış:confused: alıntı yaptığım yeri okusaydın ya la
E.oda marinefortta sıvadı marinefortu baz alıp mihavkı ezmek ne kadar doğru?
Mihawk küçümsenecek adam mı?:D Mf ben amirallerle veya Jozu için kıyaslarım yoksa Crocoymuş Vistaimiş Buggymiş Luffymiş bunlar çokta tın bence:D
Mihawk güçlü bi adam maalesef:( ama anca bi amiral

Çünkü benim anlatmaya çalıştığım şey, elmasın farklı bir saldırıyla kesilmesi olduğu halde, sen sürekli '' Mihawk, dünyanın en güçlü saldırısını yaptı ama Jozu'yu geçemedi o saldırı diyorsun? Ben mi yanlış değerlendiriyorum yoksa ? Öyle birşey demiyor musun ?
Evet öyle diyorum sana sorduğum bu değil.
Elmasın yalnızca teknikle kesileceği kanısına nereden vardığın?

Elması kesmesinin başka bir tekniği vardırdan kasıt, senin anladığın teknik değil. Tatsu maki, oni giri, shishi sonson, gibi tekniklerden bahsetmiyorum ben. Teknik dediğim, o işi yapabilmek için, işin püf noktasını öğrenmesi.
Elması kesmenin inceliği olacağını sanmıyorum yeterince kuvvetin varsa kesersin yoksa kesemzsin bu kadar basit bence.

Zoro, çeliği kuvveti olmadığı için mi kesti sorusunu sorduğum an üstteki cümlen nakavt oldu. Zoro Mr 1'ı daha güçlü bir saldırı bulduğu için kesmedi; nasıl kesileceğini anladı ve kesti. Daha doğrusu hakiyle ilgili birşeydi.
Pramecia bir meyve için hakiye ne hacet. Zoro o anda bir güç patlaması yaşadı ve bunu yeni bir kesiş tekniğiyle kullandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık