Yeni Dünya'dayız hocam. Eğer 100 milyonu geçenlerin sayısı artmazsa onlar için sıkıntı olur. Yeni Dünya korsanları arasında düşük bir seviyede yer alırlar. Luffy'nin yaptıklarına bakarsak kesinlikle 500 üstünü hak ediyor. Zoro da Sanji de Franky de Robin de hatta Brook bile 100 milyonu geçecektir.Yani hocam odanın ödül sistemini biliyoruz kaptan harici öyle aman aman ödül koyan bir adam değil.
100 üstü ödüller artık kaptanlık sevyesi ödüllerdir görüşümce o yüzden büyük 3'lü harici 100 üstü olmaz diyorum ben.
Enies Lobby'de Spandam'a bizzat saldırmış sogeking bile East Blue ödülü aldı 30 Beli.
Ancak, dediğiniz gibi Oda o kadar ödül meraklısı değil. düşük ödüller de gelebilir. Ancak ben, sonuna kadar o yüksek ödülleri hak ettiklerini düşünüyorum. Sonuçta Yeni Dünya'da böyle düşük ödüllerle dolaşılmaz. Şu an sadece Luffy Yeni Dünya'ya uygun bir ödüle sahip. Zoro, Sanji ve diğerleri oraya göre çok ezik ödüllere sahipler.
Şu süper Çaylakların nasıl arttığına bak! Bizimkiler bu kadarını hak etmiyor mu?
Eustass Kid: 400,000,000
Eski: 315
Basil Hawkins: 320,000,000
Eski: 249
X. Drake: 380,000,000
Eski:220
Trafalgar Law: 440,000,000
Eski:200
Killer: 280,000,000
Eski:160
Artışların ne kadar fazla olduğu aşikar. Ancak bütün bu adamlar, Hükumetten uzakta durup, sadece korsanlar arası ya da siviller üzerinden olan dövüşlerde bu kadar artmadılar mı?
Bizimkiler sürekli hükumeti can damarından vurdu da vurdu. Öyle küçük sorunlar da değil hani. Hükumeti sarsacak sorunlar yarattılar her zaman.
Bunlara bakarak ödüllerin o kadar artacağını kesinlikle mantıklı buluyorum.