Coribouyu yenen adama baktım.http://onepiece.wikia.com/wiki/Yarisugi
Yahu Cp9 diyorum arkadaş hükümetin tek suikast timi , şeytan meyvesi sahibi karı, tüm teknikleri biliyor, tek Shiganla yamultur Coribou'yu bunu senden bende iyi biliyoruz. Buster çağrısında gelen Koramirallerin yanında bulunan Commodore bunlar nasıl korsan böyle cp9'u yendiler diyor, ve o adama koramiral diye seslendiler ( Muhtemel düşük çaplı vice ) . Forumun yanıldığı nokta şu Kalifa dahil tüm cp9 üyeleri azcık haki bilse hemen koramirallik mevkilerine taşınırlar ( Maynard gibi ) . Ve herkesin sandığının aksine onlar 800 yıldır Hükümetin 3 büyük yerinden birini koruyan örgüt. Mangada açıklandı bu Commodore tarafından. Bunları küçümsemeyi uygun görmüyorum, iki yıl önceki g2 siz Luffy bunlara dokunamıyordu bile. Coribou yener demek senin mantığınla gideceksek Crocodile'ı ve ya Daz Bones'i de yenmesi gerek.Coribouyu yenen adama baktım.http://onepiece.wikia.com/wiki/Yarisugi
Rütbesi smokerın eski rütbesinin bir üstü,Drake'in ise bir altı.Çok kötü bir seviye değil.Hele yeni dünya ve G - 5 gibi bir üste.Yenebilir yani.Vergo ve Smoker ne kadar güçlü gördük.Bu adam onların yarısı etse yeterli.Kalifayı yeni dünyaya göre değerlendirmek lazım.Grand line civarında yaptıklarını burada yapamaz.Yaptırtmazlar.Onu daha kolay tokatlardı bu adam karşısına çıksaydı.
Yansıtmıyor. Baştan izlemicem.yıl olmuş 2014 hala ödül gücü yansıtıyormu diyenler var..evet efenim yansıtıyor yansıtmıyor diyende baştan izlesin seriyi
Yaşama tutunma azmini takdir ettim.Yansıtmıyor. Baştan izlemicem.
2167 olsun yine yansıtmıyor derim.
Sağol.Yaşama tutunma azmini takdir ettim.
Kendin söylüyorsun birisini yendi diye ödülü artan tek Luffy diye.Lucciyi yenince 300 milyon ödül yaptı.Şimdi bu mantıkla coribouyu yenen Kalifanında 200 milyon ödül alması gerek.Lucci bile 280 civarı adamken sence örgütün son sıralarındaki Kalifa bu kadar ödül alabilir mi ? Zoro kakuyu yendi 120 milyon oldu.Kalifa 120 milyon ödül alsın öpsün başına koysun 200 milyon az bir rakam değil.Yahu Cp9 diyorum arkadaş hükümetin tek suikast timi , şeytan meyvesi sahibi karı, tüm teknikleri biliyor, tek Shiganla yamultur Coribou'yu bunu senden bende iyi biliyoruz. Buster çağrısında gelen Koramirallerin yanında bulunan Commodore bunlar nasıl korsan böyle cp9'u yendiler diyor, ve o adama koramiral diye seslendiler ( Muhtemel düşük çaplı vice ) . Forumun yanıldığı nokta şu Kalifa dahil tüm cp9 üyeleri azcık haki bilse hemen koramirallik mevkilerine taşınırlar ( Maynard gibi ) . Ve herkesin sandığının aksine onlar 800 yıldır Hükümetin 3 büyük yerinden birini koruyan örgüt. Mangada açıklandı bu Commodore tarafından. Bunları küçümsemeyi uygun görmüyorum, iki yıl önceki g2 siz Luffy bunlara dokunamıyordu bile. Coribou yener demek senin mantığınla gideceksek Crocodile'ı ve ya Daz Bones'i de yenmesi gerek.