Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yeni Ödül Tahminleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Coribouyu yenen adama baktım.http://onepiece.wikia.com/wiki/Yarisugi

Rütbesi smokerın eski rütbesinin bir üstü,Drake'in ise bir altı.Çok kötü bir seviye değil.Hele yeni dünya ve G - 5 gibi bir üste.Yenebilir yani.Vergo ve Smoker ne kadar güçlü gördük.Bu adam onların yarısı etse yeterli.Kalifayı yeni dünyaya göre değerlendirmek lazım.Grand line civarında yaptıklarını burada yapamaz.Yaptırtmazlar.Onu daha kolay tokatlardı bu adam karşısına çıksaydı.

Roronoa Zoro

Coribouyu yenen adama baktım.http://onepiece.wikia.com/wiki/Yarisugi

Rütbesi smokerın eski rütbesinin bir üstü,Drake'in ise bir altı.Çok kötü bir seviye değil.Hele yeni dünya ve G - 5 gibi bir üste.Yenebilir yani.Vergo ve Smoker ne kadar güçlü gördük.Bu adam onların yarısı etse yeterli.Kalifayı yeni dünyaya göre değerlendirmek lazım.Grand line civarında yaptıklarını burada yapamaz.Yaptırtmazlar.Onu daha kolay tokatlardı bu adam karşısına çıksaydı.
Yahu Cp9 diyorum arkadaş hükümetin tek suikast timi , şeytan meyvesi sahibi karı, tüm teknikleri biliyor, tek Shiganla yamultur Coribou'yu bunu senden bende iyi biliyoruz. Buster çağrısında gelen Koramirallerin yanında bulunan Commodore bunlar nasıl korsan böyle cp9'u yendiler diyor, ve o adama koramiral diye seslendiler ( Muhtemel düşük çaplı vice ) . Forumun yanıldığı nokta şu Kalifa dahil tüm cp9 üyeleri azcık haki bilse hemen koramirallik mevkilerine taşınırlar ( Maynard gibi ) . Ve herkesin sandığının aksine onlar 800 yıldır Hükümetin 3 büyük yerinden birini koruyan örgüt. Mangada açıklandı bu Commodore tarafından. Bunları küçümsemeyi uygun görmüyorum, iki yıl önceki g2 siz Luffy bunlara dokunamıyordu bile. Coribou yener demek senin mantığınla gideceksek Crocodile'ı ve ya Daz Bones'i de yenmesi gerek.

Yahu Cp9 diyorum arkadaş hükümetin tek suikast timi , şeytan meyvesi sahibi karı, tüm teknikleri biliyor, tek Shiganla yamultur Coribou'yu bunu senden bende iyi biliyoruz. Buster çağrısında gelen Koramirallerin yanında bulunan Commodore bunlar nasıl korsan böyle cp9'u yendiler diyor, ve o adama koramiral diye seslendiler ( Muhtemel düşük çaplı vice ) . Forumun yanıldığı nokta şu Kalifa dahil tüm cp9 üyeleri azcık haki bilse hemen koramirallik mevkilerine taşınırlar ( Maynard gibi ) . Ve herkesin sandığının aksine onlar 800 yıldır Hükümetin 3 büyük yerinden birini koruyan örgüt. Mangada açıklandı bu Commodore tarafından. Bunları küçümsemeyi uygun görmüyorum, iki yıl önceki g2 siz Luffy bunlara dokunamıyordu bile. Coribou yener demek senin mantığınla gideceksek Crocodile'ı ve ya Daz Bones'i de yenmesi gerek.
Kendin söylüyorsun birisini yendi diye ödülü artan tek Luffy diye.Lucciyi yenince 300 milyon ödül yaptı.Şimdi bu mantıkla coribouyu yenen Kalifanında 200 milyon ödül alması gerek.Lucci bile 280 civarı adamken sence örgütün son sıralarındaki Kalifa bu kadar ödül alabilir mi ? Zoro kakuyu yendi 120 milyon oldu.Kalifa 120 milyon ödül alsın öpsün başına koysun 200 milyon az bir rakam değil.

Ödülün yüksek olması için hükümete karşı tehlike oluşturmanız lazım.Tehlileke oluşturmanız için güçlü olmanız lazım Arlong'un 20m ödülü varken Jinbei'nin 400m ödülü var.Bunun nedeni aradaki güç farkı.Bu durumun 1-2 istisnası var. Robin gibi devlet sırrı niteliğindeki şeyleri bildiğiniz için yada sivil katliam yapmanız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık