Law daha akıllı ve babacan olabilirmiş ona ne diyorsun sollar mı seninkini ?Wb gibi bir adam bir daha gelmez.Adamın motivasyonundan tut karakterine kadar bambaşka bir adam.
Ha sorduğun şey rekabet olarak Luffynin mutlak hakimiyetinin önündeki engel ise o kişinin Kid olduğu bariz bence.Mangaka da baya yatırım yapıyor Kid'e.
İşte dinsizin hakkından imansız şenks geldi. İnananları dua edenleri ibadet edenleri çarmıhlıyordu.Yukarıdan da müdahale olmayınca olaya imansız ihtiyarların adamı el attı.Mevzu peygamberi çarmıha germek ise akla başka kim gelir ki
Tebrik ediyorum doğru noktadan yakalamışsın.Güç ve konum olarak soruyorum ve tabii hem dost hem düşman olma anlamında.WB kadar konum açısından Luffy'e denk sayılabilecek çapta olur mu bilmem Kid. Ama yonko diyeceğimiz seviyede olacağı kesin. Kid ve Zoro kadar yükselecek başka korsan olmaz. Low nedir ya?
Herkes karakterleri kıyaslamış. Beyazsakal sempatisi uyandıracak karakter diye sorulmuyor, güç ve konum olarak soruluyor. Bundan 10 yıl sonra birbirleriyle yumruk tokuşturup, ardından yemek yarışına girip, iki kelam muhabbet edecek tip dediğimizde akla Kid geliyor.
Ellerine sağlık Mw.
Law çok ezmişsin bak şimdi fanları akacak ortama.
Teşekkür ederim muhabbet olsun diye açtım.