Adamın boyun kasları WB'den gelişmiş. Kolundaki damar da etkileyici. Geniş burnu gücünün göstergesi.
Adamın boyun kasları WB'den gelişmiş. Kolundaki damar da etkileyici. Geniş burnu gücünün göstergesi.
Ben ikna oldum, tek rakibi Shiryuu.Adamın boyun kasları WB'den gelişmiş. Kolundaki damar da etkileyici. Geniş burnu gücünün göstergesi.
Luffy'ye rakip olur demedim ben yav Kata'dan yaşlı bu seride amiraller var,yonkoların yarısı çok daha yaşlı.Urouge'un 40 küsür yaşlarında güçlendiği yerde,Akainu'nun,Kuzan'ın daha güçlü döneceği yerde alt yapısı yapılan adam neden daha güçlü dönmesin.Ki adam sınırlarını zorlayabileceği savaşa girdi.Yonko olur falan zaten demiyorum güç olarak.Tüm kekte gördüğümüzden daha sağlam görünecek buna eminim.Evet 30 lu yaşlarda gösteriyor. Bazı arkadaşlar hep daha da güçlenerek dönmesini bekliyor lakin bu adam ;
Rocks tayfası dağıldığında 10
Roger idam edildiğinde 26 yaşındaydı.
Shanks'tan 9, Mihawk'tan 5, Doflamingo'dan 7 yaş büyük.
Bu adam yeni dünyada korsanlarla savaşırken Dofy-kun mariejois'te köle öldürme oyunu oynuyordu. 18 yaşında çocuğu olsa çocuğu şimdi Robin ile taşıt olacaktı. Kata'dan yaşlı olupta aktif dövüştüğünü gördüğümüz kişiler 2 elin parmaklarını geçmez. Ve sana söylemiyorum genel olarak söylüyorum hep bu adamın daha güçlü döneceğine, ileride tayfanın başına geçince güçleneceğine, Luffy'nin ebedi rakibi olacağına dair algı yapılıyor ama arkadaşlar bu adam 3-5 seneye Bağkur'dan emekli olacak. Daha ne potansiyeli kaldı ki ilerlemeye devam etsin Allah aşkına yapmayın...
Sözüm sana değil adı lazım değil @Miyata Ichirou ya
Dişleride bembeyaz pambık gibi.Sakallarda yağ biberi.Önündeki Killer'a nabıyor acaba orda merak ettimAdamın boyun kasları WB'den gelişmiş. Kolundaki damar da etkileyici. Geniş burnu gücünün göstergesi.
Onlar yağ.Adamın boyun kasları WB'den gelişmiş. Kolundaki damar da etkileyici. Geniş burnu gücünün göstergesi.
Konu hakkındaki fikrimin en net beyanı budurBöyle bişey olabilemez
Onun da çenesi büyük. Haklısın.Ben ikna oldum, tek rakibi Shiryuu.
Urouge Wano'ya gelirse görürüz. Zaten gelmesini bekliyorum.Wb kılıç değil bisento kullanıyor.
Dişleride bembeyaz pambık gibi.Sakallarda yağ biberi.Önündeki Killer'a nabıyor acaba orda merak ettim
Hakiki tereyağ ama.Onlar yağ.
Heh bende bundan bahsediyordum. Yav nerden çıkıyor bu? Tamam Rayleigh bi söz söyledi ama bu sözü herkes için argüman olarak sunamazsın ki? 20 yaşındaki Luffy ile konuşurken diyor onu. Her sakalliyi dedemiz sanmayalım. Ne anlatmaya çalışıyorum geliyorum hemen.yerde,Akainu'nun,Kuzan'ın daha güçlü döneceği yerde alt yapısı yapılan adam neden daha güçlü dönmesin.Ki adam sınırlarını zorlayabileceği savaşa girdi.Yonko olur falan zaten demiyorum güç olarak.Tüm kekte gördüğümüzden daha sağlam görünecek buna eminim.