Yerde yarık da olsa tam olacakmış.Fotoğrafı ilk gordugumde aklıma G4 geldi. Fırlayan kişi de Dof'tu. Adamın kask bir tarafa kendi bir tarafa. Dof için de aynısı gözlükte olmuştu. Bana çok anımsattı Dressrosa'yı.
Yerde yarık da olsa tam olacakmış.Fotoğrafı ilk gordugumde aklıma G4 geldi. Fırlayan kişi de Dof'tu. Adamın kask bir tarafa kendi bir tarafa. Dof için de aynısı gözlükte olmuştu. Bana çok anımsattı Dressrosa'yı.
Yalnız o resim gerçek mi yav? Adam ölmüştür. Kılıç kesigine felan benzemez. O nasıl firlatmadir öyle.Yerde yarık da olsa tam olacakmış.
Öyle en başta Luffy vardı tribim olmadı be En başta Luffy ve Zoro sevgim ağırdı, Robin bir de tayfadan. Mihawk tayfa dışından da. Değişmedi de zaten, Robin iki yıl sonra soğuma oldu o kadar.Sen her şeyden önce Luffy faniydin diye biliyordum.
Ama Luffy en basta en agır basan de mi?Öyle en başta Luffy vardı tribim olmadı be En başta Luffy ve Zoro sevgim ağırdı, Robin bir de tayfadan. Mihawk tayfa dışından da. Değişmedi de zaten, Robin iki yıl sonra soğuma oldu o kadar.
YooAma Luffy en basta en agır basan de mi?