Adam 48 yaşında yahu. Roger öldüğünde Wb 44-46 yaşındaydı sanırım. Roger'in KK olduğu yaşta adam.Katakuri en olacak adam aslında.Anasının kuzusu olmayı bırakıp tayfa kursa yeni Wb olabilir yaşı genç daha adamın
Adam 48 yaşında yahu. Roger öldüğünde Wb 44-46 yaşındaydı sanırım. Roger'in KK olduğu yaşta adam.Katakuri en olacak adam aslında.Anasının kuzusu olmayı bırakıp tayfa kursa yeni Wb olabilir yaşı genç daha adamın
Öndeki kırmızı demirden ağ plot oluyor işte.Lastiği tüm tehlikelerden aynen geri yansıtıp koruyor. @Raiden öveyim derken bir çuval inciri berbat etmişsin.Oha nasıl bir pilot armor varsa artık
Ulan şuradan bile plot muhabbeti çıkardınız ya helal olsun. Görünmez zırh hakisi o zırh hakisiÖndeki kırmızı demirden ağ plot oluyor işte.Lastiği tüm tehlikelerden aynen geri yansıtıp koruyor. @Raiden öveyim derken bir çuval inciri berbat etmişsin.
Plot armor işte tertemiz zorlama.Zırh işte attığın gifte var armor.Baksana yere düşmesine devrilmesine bile izin vermiyor plot bu nasıl zırh hakisi.Ulan şuradan bile plot muhabbeti çıkardınız ya helal olsun. Görünmez zırh hakisi o zırh hakisi
Ben de alpa'yı çağıram bari. @Alpamis , gardaşım sen bu gif'ten ne anlıyorsun söyle hele. Rakibine kodum mu oturtan bir Luffy görüyorum ben.Plot armor işte tertemiz zorlama.Zırh işte attığın gifte var armor.Baksana yere düşmesine devrilmesine bile izin vermiyor plot bu nasıl zırh hakisi.
@RedTeroR de görsün artık bunu kullanalım plot tartışmalarında yapıştır gitsin.
Ahahahah yandık.Plot armor işte tertemiz zorlama.Zırh işte attığın gifte var armor.Baksana yere düşmesine devrilmesine bile izin vermiyor plot bu nasıl zırh hakisi.
@RedTeroR de görsün artık bunu kullanalım plot tartışmalarında yapıştır gitsin.
Ateş bi deReddi'nin gif'i belli ya xd
Oynuyorum o zaman sıra bende.Al bakalım.Ben de alpa'yı çağıram bari. @Alpamis , gardaşım sen bu gif'ten ne anlıyorsun söyle hele. Rakibine kodum mu oturtan bir Luffy görüyorum ben.