Onun verdiği haber gazeteyi bağlar, ödüller CP0'a göre verilir.Apoo istihbarat verdiyse, Kaido'yu Kid ve BM'yi Law yendi diyip pijlik yapmış olabilir.
Onun verdiği haber gazeteyi bağlar, ödüller CP0'a göre verilir.Apoo istihbarat verdiyse, Kaido'yu Kid ve BM'yi Law yendi diyip pijlik yapmış olabilir.
Valla önceden kazanacağıma emindim ama şimdi tereddütlüyüm… donu alabilir yani… bu arada donum da yeşil… :/ skksksks@Mr. Bushido ve @Densetsu no Samurai 'ın donuna kadar alıyormuş Luffy 4 milyar ödül alırsa.
Lavda da öldü ya hani ya da ağır yaralanmıştır asıl işini bitiren şey sonuçta ona kaç veriyorsun Law a mı kattın yoksa.Law 1.8 alsa bomba 1.5 Kid'e 1.2 versinler. Yaptıkları işe göre olunca böyle oluyor
Tiksav çoktan kırbacını ovalamaya başlamış ben sizi uyarayım dedim.Valla önceden kazanacağıma emindim ama şimdi tereddütlüyüm… donu alabilir yani… bu arada donum da yeşil… :/ skksksks
Bir Garp bir Shinobu birde Apoo olur kara listemde. Ona göre ayağını denk alsın.Bence vuramazsın.
Valla önceden kazanacağıma emindim ama şimdi tereddütlüyüm… donu alabilir yani… bu arada donum da yeşil… :/ skksksks
Fişek fişek. Kid Korsanları daha adından çok söz ettirecek.
shinobu neden kara listedekiBir Garp bir Shinobu birde Apoo olur kara listemde. Ona göre ayağını denk alsın.