Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Yellowjackets (2021-)

Yayınlayan Kanal: Showtime
Sezon Sayısı: 3
Türü: Dram, Korku, Gizem, Gerilim
IMDb Puanı: 7.7
Durumu: Devam ediyor
Baş Roller: Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Sophie Nélisse

Son derece yetenekli bir kız lise futbol takımı, bir maça gitmek için yolculuğa çıkar. Fakat yolculuk esnasında uçak arızalanır ve Kanada'nın ıssız ormanlarına düşer. Hayatta kalan kişiler için yardım gelene kadar direnme mücadelesi başlar. Hikaye ayrıca bir koldan oradan kurtulanların günümüzde yaptıklarını da anlatır.

İlk sezonu gayet güzel, ikinci sezonu eh işte, üçüncü sezonu da karışık bir garip dizi. Bunu da yarım bırakmıştım, güncel bölümüne ulaştım. Psikolojik gerilimi güzel yansıtıyor, ama içinde çokça da mantık hatası var. Kanada'nın dağları neyse de, günümüzde tavuk keser gibi adam öldürüyorlar, ama herhangi bir geri dönüşü olmuyor. Vahşi doğada kendilerine bir yaşam alanı kurmaları gayet normal, ama evcil keçiyi, tavuğu vs. nereden buldukları belirsiz. Ayrıca kaza yazın olmasına rağmen kışlık kıyafetler, botlar falan giyiyorlar. Bunların nereden geldikleri belirsiz. Bazı kızların yüzü ve saçları kuaförden yeni çıkmış gibi, böyle küçük detaylar can sıkıyor olsa da görmezden gelinebilir. O masum gibi görünen kızların da alayının içinde minik bir psikopat, acımasız bir seri katil varmış, onu da görmüş olduk. Keşke birkaç tanesini normal insan olarak tasvir etselerdi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık