Ben ''Yaşlı Kid vs Shanks'ın Çocukluğu'' diye okudum.Başlığı "Yaşlı Kid ve Shanks'ın Çocuğu" diye okuyup duruyorum
Shanks alır onu.Ben ''Yaşlı Kid vs Shanks'ın Çocukluğu'' diye okudum.
Şu kısmı görene kadar ne güzel yorum diyordum..Sizin adamın en büyük başarısı Big Momın meyve kullanamayan haline kum torbası olmuş, sonrasında ölü taklidi yapan Queeni babasının genleri sayesinde yenmek :d
Kid savunmak için Sanji ne zaman gömdüm la ben? İlk kez şimdi yazdım. Gen/Meyve olayı değil yorumdaki tek konu. Queen ve Big Mom arasındaki skala farkını iş Kid ve diğer karakterleri karşılaştırmak olunca kimse idrak edemiyor.Kid savunacağım diye yazdığın kaçıncı Sanji gömme yorumu Tiksav. Biri genler sayesinde kazanıyorsa diğeri meyveyle kazanıyor. Bunun üzerinden aşağılamak boş iş.
O kısmı da idare edin bu seferlik :sŞu kıdmı görene kadar ne güzel yorum diyordum..
Sanji, Kid'i alır diyenlerle atışıyordun sanki bir ara. Oradan aklımda kalmış. Geçen de Zoro orta zorlukta Sanji'yi alır diyordun. Pek sallamazdın o yüzden garibime gitti yani, bir şey dediğim yok.Kid savunmak için Sanji ne zaman gömdüm la ben? İlk kez şimdi yazdım. Gen/Meyve olayı değil yorumdaki tek konu. Queen ve Big Mom arasındaki skala farkını iş Kid ve diğer karakterleri karşılaştırmak olunca kimse idrak edemiyor.
Queen, Bm'yi saldırısı üzerine bilincini kapatmadıki öveyim? Kadın uykuya dalıyor. Bir de normal şartlarda dövüşte yapamayacağı bir avantajla yapıyor.Sanji, Kid'i alır diyenlerle atışıyordun sanki bir ara. Oradan aklımda kalmış. Geçen de Zoro orta zorlukta Sanji'yi alır diyordun. Pek sallamazdın o yüzden garibime gitti yani, bir şey dediğim yok.
Queen yorumu da acımasız bence. Kum torbası oldu dediğin karakter Big Mom'ı bayılttı, hasar almadı. Bunu herkes yapamaz.