Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Yaşayan En Güçlü One Piece Karakteri Kimdir?

Yaşayan En Güçlü One Piece Karakteri Kimdir?

• Mihawk

• Shanks

• Luffy

• Teach

• Garp

• Sakazuki

• Garling

• Kizaru

• Fujitora

• Aramaki

• Dragon

• Kuzan

• Loki

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Shanks şu an seride gördüğüm en büyük haki şovlarını yapan karakter ve gösterildiği her sahnede ezici üstünlük kuruyor. Şu an en güçlü onu görüyorum.

Dragonun işlenmemesi büyük eksi ama gücünden yana bir şüphem hiç olmadı. Sonuç olarak garpın oğlu luffy nin babası ve prime döneminde. En kötü ihtimalle imparator ayarı çıkar ki fazlasının çıkması da az bir ihtimal değil.

Akainu 'da hayvan gibi güçlü ama yine de Shanks ve Dragondan güçlü çıkacağını sanmıyorum.

Garp şu anki haliyle bu karakterlerin gerisinde.

Luffy'i nereye koyacağımı tam kestiremiyorum. Nika modunda iken herkesi yenebilir ama sanki tüm power up larını almamış gibi de hissediyorum. Değerlendirmesi biraz zor bir karakter o yüzden liste dışı tutuyorum.

Bb de aynı şekilde. Şu an en güçlü bile olabilir ama yeterince görmedik ve gelişimini henüz tamamladı mı bilmiyoruz. O yüzden onu da liste dışı tutuyorum.

Kaido en azından Oden'i yamulttuğunda özür diledi başkası dövüşe karıştı diye bu eleman Shiki'ye kankasıyla beraber utanmadan dövüşün başında daldı xD
Düşünsene, kendi mekanındasın, her yer denizci kaynıyor, tek bir adama karşı 2v1 girerken gayet gururla gülümsemeye devam ediyorsun. Öyle böyle bir köpektir garp. Köpekliği akıl almaz seviyelerdedir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık