Teachin şuanda o kadar güçlü olduğunu sanmıyorm. Olsa yonkou devirmeye başlardı herhaldeBuradaki asıl soru "Teach mi güçlüdür Dragon mu?"
Teachin şuanda o kadar güçlü olduğunu sanmıyorm. Olsa yonkou devirmeye başlardı herhaldeBuradaki asıl soru "Teach mi güçlüdür Dragon mu?"
Çok haklı bir yorum yapmışım.Teech garpi görse eline eteğine yapışır.Şöyle
Ben de Teach demişim Garpa çevirdim oyumu.
Garpın afakını sarmış hakisi Teachi yaklaştırmaz bileÇok haklı bir yorum yapmışım.Teech garpi görse eline eteğine yapışır.
Bence de ya. Dragon'un gücünün bağlı olduğu bazı şeyler var, örneğin finaldeki savaşın komutası ve kaderi. Eğer denizcilere karşı yapılacak olan o son savaş Dragon tarafından yönetilip de "Korsan kral"ın ittifakı tarafından destek alırsa serideki en güçlü karakterlerden biri Dragon'dur. Ha Luffy korsan kral olamadan hükümete savaş açarsa ve devrim ordusunun emelleri Luffy etrafında şekillenirse, kısaca son savaşın komutası fiili veya sembolik olarak Luffy'de olursa Dragon balon bile çıkabilir. Şimdilik Kaido ve potansiyel sakazuki ile aynı seviyede görüyorum kendisiniTeachin şuanda o kadar güçlü olduğunu sanmıyorm. Olsa yonkou devirmeye başlardı herhalde
Go D. Usopp veya Buggy D. Clown çiğ çiğ yer o balığıKai D. o
Axxx ulan axxxxx.........BB etliye sütlüye karışmadan kendince korsancılık oynayadursun. Hatta hazır Bm yokken gidip Tüm Kekte yargı falan dağıtsınailkdsfjailsf O sırada Dragon'un adamları Reverie basıp WG'ye savaş ilanına hazırlanıyor.
Vizyon desen var kekeAxxx ulan axxxxx.........
Parça pincik oldum postu görünce...........Vizyon desen var keke
Cok kötü manga yorumluyorsun.Garp değildir,yoksa teach yada shanks kalmazdı orda,akainu vs garp olsa akainuya oy atarım.