Haberim yok, sormaya da niyetim yok. Korkuyorum hâlâ :s. Ama umarım tedavisi olumlu sonuçlanmıştır.Umarım tedavi görmüş ve sonuçlarını almıştır, yoksa sadece kendisine de değil anası babasına da yazık.
Haberim yok, sormaya da niyetim yok. Korkuyorum hâlâ :s. Ama umarım tedavisi olumlu sonuçlanmıştır.Umarım tedavi görmüş ve sonuçlarını almıştır, yoksa sadece kendisine de değil anası babasına da yazık.
Bak bu da bana tam hatırlayamadığım bir olayı anımsattı. Fişi çekik TV açılıp kapanmıştı bir keresinde bir arkadaşımın evinde. Ben içinde elektrik kalmıştır diyerek kendimi rahatlattım. Böyle bir şeyin olmayacağını da biliyorum.Durun bir tane aklıma geldi... yıllar yıllar önce ben ve iki arkadaşım, arkadaşımın evindeyiz... 3 kişiyiz... neyse gece yarısı ps oynuyoruz... ev sahibi arkadaşım mutfakta o sıra, bende diğer arkadaşla ps de maç oynuyorum... ortamızda ki masada da bir cep telefonu var samsung e250... neyse bir anda telgonun ekranı açılıp alarmı çalmaya başladı.. tabii biz umursamıyoruz normal çünkü... sonra ev sahibi arkadaşmi içeri geldi... yüzü bir anda bembeyaz oldu... dedik ki ne oluyor lan iyi misin...? Geldi masaya doğru eğilip telefonu aldı ve arkasını çevirdi.. dedi ki; bu telefon ne zamandır bozuk, bataryası yok... harbiden de batarya yok... koşarak apartmana kaçmıştık insanlar uyanmıştı... kajjsja
Ben de şöyle olmuştu rahatlatma işi olarak, arkadaş batarya yok diye gösterdiğinde ikisi koşarak kapıya yöneldi ilk önce, bende arkadan bağrıyorum; “Oğlum Allah bizimle sakin olun” diye rahatlamak için, bunlar takmadı bile evden çıktı... ben de karanlık koridorla baş başa kaldım... sonra bende kaçtım sjjsjsjsjBak bu da bana tam hatırlayamadığım bir olayı anımsattı. Fişi çekik TV açılıp kapanmıştı bir keresinde bir arkadaşımın evinde. Ben içinde elektrik kalmıştır diyerek kendimi rahatlattım. Böyle bir şeyin olmayacağını da biliyorum.![]()
Sen de cesurmuşsun xd Kendine güzel teselli vermişsin o anBen de şöyle olmuştu rahatlatma işi olarak, arkadaş batarya yok diye gösterdiğinde ikisi koşarak kapıya yöneldi ilk önce, bende arkadan bağrıyorum; “Oğlum Allah bizimle sakin olun” diye rahatlamak için, bunlar takmadı bile evden çıktı... ben de karanlık koridorla baş başa kaldım... sonra bende kaçtım sjjsjsjsj
Kaşınıyorsun bak, gelirlerse kötü olur :sMillet karabasanını görüyor, fiziksel temas kuruyor, bir şekilde bir tür yakınlaşma yaşıyor. Bana bu karabasan dedikleri uyandıktan sonra uzun süre hareket edememe olayı bir kere oldu. Onda da yüzüstü yatıyordum hiçbir halt göremedim. Vallahi ortadoğu insanı olmak çok zor karabasanla bile yakınlaşamıyorsun lanet coğrafyada.
Benim ki de ayrı saçma, sanki 40 yıldır hocaymışım gibi “Allah bizimledir” lafa bak... iki saniye sonra karanlık koridoru görünce söverek kaçtım resmen sjsjsjjsSen de cesurmuşsun xd Kendine güzel teselli vermişsin o an![]()