Ben de genel olarak beğendim heykelleriBende Bi tuhaflık var ama bana güzel geldi buda
Leblebi heykeli felan da güzel gelmişti, bence bir zenginliği bu şekilde resmetmek güzel duruyor.
Zeytini küçük yapsalar daha güzel olurmuş ama.
Ben de genel olarak beğendim heykelleriBende Bi tuhaflık var ama bana güzel geldi buda
Leblebi heykeli felan da güzel gelmişti, bence bir zenginliği bu şekilde resmetmek güzel duruyor.
Abi tamam da biraz estetik olur sanatsallık olur. Ne biliyim laps diye "Neyiyle ünlü? Zeytin! Yapışştırrr." diye konulmuş gibi. :/Bende Bi tuhaflık var ama bana güzel geldi buda
Yarı at yarı şehzade, at a tecavüz ediyor gibi duruyor.Çavuşlu Belediyesi 'Ata Binen Şehzade Heykeli'
En alttaki fil bizim evin oradaydı lan ilk rengi griydi sonra durmadan boyadılar en son kaldırıldı oSelfie çeken şehzade...
Elma
Havuç
Bazlama
İnegöl Köftesi
Leblebi
Dinocan
Amacı ne lan bunun?En alttaki fil bizim evin oradaydı lan ilk rengi griydi sonra durmadan boyadılar en son kaldırıldı o
Filli boya vardı arkadaki dükkanların birinde bunu da o yüzden oraya koymuşlardı durmadan boyuyorlardı. Filli boya oradan taşınsa dahi bu fili oradan almadılar.Amacı ne lan bunun?
Hani büyük bir papatya falan yap ya da lale falan hiç olmazsa bir olayı olsun. :/
Reklam tarihinin en saçma olaylarından biri olabilir bu.Filli boya vardı arkadaki dükkanların birinde bunu da o yüzden oraya koymuşlardı durmadan boyuyorlardı. Filli boya oradan taşınsa dahi bu fili oradan almadılar.