Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Yanık İzli

Galiba abi bu,
Zetto senseinin kolunu alan Shcibukai de bu olabilir.(açıklandı mı bimiyorum)

Oda introduced this character in the SBS of Volume 109. He is Hanafuda, previous member of the Shichibukai. Ace defeated him prior to Luffy's voyage, thus, Bartholomew Kuma took his spot as Warlord of the Sea. Since Ace defeated him, could he be The Man Marked by Flames? You know, the one who sails a black ship, and has the last Road Poneglyph. I would like to hear your thoughts!

Bu yanık izli adam epeydir biliniyor sanırım. Kitabe kovalayan yonkolar bile erişemediyse bu adam ya aşırı güçlü ya da iyi saklanıyor olmalı. Yanık izini kimden aldığını da gerçekten merak ediyorum. Akainu harici yanık bırakacak güçlü karakter görmedim henüz ama yonkolar bile adama ulaşamadığına göre adamın varlığı Roger'in idamı civarlarına kadar biliniyor olmalı ki bu da Akainu'un zirve zamanlarından uzak sayılır.

Kehanette geçen kişiyi bekliyor kim olduğu önemli değil. bu zamana kadar kimsenin ulaşamama sebebi de bu adamın Luffy'i bekliyor olması. yeni biri veya seri de zaten olan biri olması çokta önemli değil.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık