Usopp verip üstüne para verilse bile olur.Keşke katılsa. Hatta transferi için bir miktar belly + Brook/Usopp verebiliriz bence.
Usopp/Chopper olsa 40 gun 40 gece eglence yaparimKeşke katılsa. Hatta transferi için bir miktar belly + Brook/Usopp verebiliriz bence.
Anlamadım dediğini Belly+Usopp ben de onu söyledim? Yamato çok iyi ya. Caribou gelsin diye çıldıranlar vardı BAA arc zamanı forumda. Yamato keşke gelse ama gelmez. Mangaka Nami'nin tahtını sallamaz.Usopp verip üstüne para verilse bile olur.
Usopp'u satıp üstüne raftel sonrası zoro'yu wano'ya bırakıcaz derlerse olur gibi.Anlamadım dediğini Belly+Usopp ben de onu söyledim? Yamato çok iyi ya. Caribou gelsin diye çıldıranlar vardı BAA arc zamanı forumda. Yamato keşke gelse ama gelmez. Mangaka Nami'nin tahtını sallamaz.
Chopper iyi ya doktor sonuçta müzisyensiz ya da usoppsuz yine idare ederler. Bu yüzden KK olmayacaksa da olmasın Luffy ne var yani. Yamato gelsin de.
Ben ankete yc3 eklemeyi düşünmüyordum millet ulti diyor...Yamato Ulti'yi fena döver.Anlık olaylara takılacaksak Neko Kaido seviyesi
Ulti kim ? Ha g3 yiyip çeneyi bırakacak Page One'ın 1 tık üstü olandı değil mi xd.Ben ankete yc3 eklemeyi düşünmüyordum millet ulti diyor...