Sanji'yi geçmeyecekse gelsin.Çok sıktı Sanji'nin ezilmesi beni.Hakkı yeniyor bence.
Oda gücünü kısar. Çalışmalara başladı zaten. Tek attığı Ulti çok zorlar şimdi onu. Tayfanın ilk 3 güçlünün sırası değişmez. Yoksa normal şartlarda Yamato'nun sağ kol olması gerekir. O bir tanıtmaydı deyip geçeceğiz. Ark sonu en güçlü kadın tayfa üyesi anca olur.Çok istiyorum gelmesini. Ama reis tayfaya gelirse güç dengeleri baya sıkıntıya girer. Kız genç olduğu icin jinbei gibi gelişimi yavasta olmaz ama keşke gelse....
Reis'i çok sevdim ben ya. Tanımadığı insanlarının görevlerini sahiplenmesi falan. Güçsüz çıkmasını istemem.Oda gücünü kısar. Çalışmalara başladı zaten. Tek attığı Ulti çok zorlar şimdi onu. Tayfanın ilk 3 güçlünün sırası değişmez. Yoksa normal şartlarda Yamato'nun sağ kol olması gerekir. O bir tanıtmaydı deyip geçeceğiz. Ark sonu en güçlü kadın tayfa üyesi anca olur.
Arada kid vardı sanki.Luffy ve Zoro sıralamasını Kralı gelse bozamaz emin olun...
O tam arada değil. Zoro ile denklerdir. Luffy de bir tık üstte işte misssArada kid vardı sanki.